Carmen Harra, previziuni șocante pentru 2021: ”Un an de revoluţii, în care lucrurile se întorc”

Carmen Harra, previziuni șocante pentru 2021: ”Un an de revoluţii, în care lucrurile se întorc”
Previziunile lui Carmen Harra pentru anul 2021

În ultimul timp Carmen Harra a vorbit de mai multe ori despre impactul pe care la avut pandemia de coronavirus asupra tuturor și cum, dar mai ales când vom trece peste ea.

Ce prevede Carmen Harra pentru anul 2021

Dacă la începutul lui 2020, Carmen Harra prevedea că acest an va fi unul dificil, care va schimba total destinul multor oameni, acum ea revine cu previziuni pentru anul care ne bate la ușă.

„2021 este un an de eliberare, de revoluții, în care lucrurile se întorc. Vibrația lui 2021 schimbă toate nenorocirile pe care le-am avut în 2020, care a fost un an carmic, pe care omenirea cred că nu l-a avut niciodată, niciodată perturbarea nu s-a produs atât de rău.

Nenorocirea e că vin alte lucruri pentru care ar trebui să ne pregătim. Dar cum ne pregătim că suntem total neavertizați, neinformați și colectiv speriați”, a spus Carmen Harra despre anul care vine.

Carmen Harra, despre ce urmează după pandemie

Însă, aceasta nu este singura profeție a lui Carmen Harra despre ce urmează după pandemie. Cu ceva timp în urmă, ea spunea că va urma o perioadă din ce în ce mai grea, nu doar din cauza pandemiei de coronavirus, ci și pentru că vom avea parte de schimbări în toate domeniile, pe plan mondial.

”Trebuie să ne mobilizăm să trecem peste situația asta. Nu ne putem permite să cădem într-o depresie generală, viața merge înainte. Omenirea trebuie să învețe ceva din situația prin care trecem. Să învățăm să fim mai buni. Să învățăm cât de vulnerabili suntem și cât de ușor putem să fim afectați de lucrurile care vin peste noil

Că nu suntem pregătiți pentru lucrurile mari care vin peste noi. Tot ceea ce se întâmplă acum este doar începutul unor înșiruiri de evenimente care toate încearcă să ne trezească. Se va schimba ceva din lucrurile fundamentale care nu mai merg. Anumite legi umane nu vor mai funcționa în următoarea perioadă. Legile umane trebuie schimbate, nu mai sunt valabile”, spunea Carmen Harra, potrivit WOWbiz.ro.

Carmen Harra: ”Va fi ceva care va zgudui lumea”

Nu cu mult timp în urmă, Carmen Harra spunea că pandemia va dura cel puțin trei ani, însă va fi urmată de alți 13 ani de greutăți. Mai mult, va izbucni un război atipic, iar tot ce știm acum despre sistemul financiar se va prăbuși și vor apărea noi entități financiare un alt mod de a ne referi la bani.

Nu va fi un război clasic, cu bombe și tancuri, însă va fi ceva care va zgudui omenirea din temelii și care va schimba lumea pentru totdeauna. Băncile se vor prăbuși și vom avea un nou sistem monetar, iar formele de guvernământ se vor schimba sub presiunea protestelor de stradă. Văd că vom avea foarte mulți morți”, a spus Carmen Harra, potrivit Impact.ro.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI