Carmen Harra, previziuni șocante despre Ilie Năstase. Ce se va întâmpla cu marele sportiv: ‘V-am spus că așa va fi’

Carmen Harra, previziuni șocante despre Ilie Năstase. Ce se va întâmpla cu marele sportiv: ‘V-am spus că așa va fi’
Carmen Harra a facut previziuni despre Ilie Nastase

Carmen Harra a făcut previziuni șocante despre Ilie Năstase. Ce se va întâmpla cu marele sportiv în viitorul apropiat, citiți în articolul de mai jos.

Din păcate este vorba despre Ilie Năstase. Carmen Harra, previziuni sumbre despre fostul numărul 1 WTA

Carmen Harra a făcut previziuni cu privire la Ilie Năstase. Un nou scandal a izbucnit în showbiz-ul românesc la început de an. Ioana Năstase, soția lui Ilie Năstase, a chemat poliția, după ce fostul tensimen ar fi bătut-o. Carmen Harra a previzionat ce se va întâmpla cu cei doi după episodul violent.

Când toată lumea credea că lucurile vor fi roz în acest an în viața lui Ilie Năstase, Ioana Năstase a aruncat bomba care a uimit showbiz-ul românesc.

Ilie Năstase ar fi agresat-o fizic pe Ioana

Soția fostului numărul 1 WTA a spus că Ilie Năstase a agresat-o și a chemat de urgență Poliția, fiind înfricoșată și temându-se pentru viața sa. De cealaltă parte, Ilie Năstase a precizat că nici nu știe despre ce este vorba, negând episodul descris de Ioana.

Nu s-a întâmplat nimic! Ce a declarat ea? Că nu înţeleg. Eu nu ştiu ce a declarat”, a declarat Ilie Năstase pentru Antena Stars.

Carmen Harra nu ”îl vede” bine pe Ilie Năstase

Astfel, Carmen Harra a analizat cel mai controversat cuplu al momentului, iar analiza nu pare a fi una bună.

Potrivit previziunilor Carmen Harra, cei doi vor ajunge în cele din urmă la despărțire. Carmen Harra susține că Ilie Năstase a eșuat deja în prea multe relații și că nu este genul de bărbat care să se poate atașa de o femeie.

Despărțirea dintre Ilie și Ioana, inevitabilă

În plus, Carmen Harra a precizat că totul ține de Ioana Năstase și că, în cazul în care bruneta l-ar ierta, despărțirea tot ar apărea pe viitor.

Eu i-am anticipat și nu vreau să se supere pe mine. Eu spun ceea ce cred că se întâmplă. Eu zic că el rămâne singur în final, pentru că a eșuat în nenumărate relații din cauza temperamentului lui. Și la el, inabilitatea asta de a se atașa cu tot sufletul lui se rupe foarte repede și este mereu însigurat, este mult prea independent în relație și ea avut nevoie de afecțiune. Relația a suferit o fricțiunie foarte puternică și depinde de ea dacă poate să ierte, dacă poate să meargă înainte și cât poate să meargă înainte este doar un timp limitat în viitor”, a declarat Carmen Harra la Antena Stars.