Carmen Harra, previziune sumbră despre Nelu Ploieșteanu. Veștile sunt proaste: ”Putem doar să ne rugăm

Carmen Harra, previziune sumbră despre Nelu Ploieșteanu. Veștile sunt proaste: ”Putem doar să ne rugăm
Carmen Harra, previziuni despre Nelu Ploieșteanu

Clarvăzătoarea Carmen Harra a fost invitata lui Cristi Brancu în emisiunea sa de la Prima TV, ”Exclusiv VIP”, unde a fost întrebată despre viziunile pe care le are în privința lui Nelu Ploieșteanu, artist care se află internat în stare gravă la Spitalul Floreasca, din 18 martie.

Previziunea lui Carmen Harra despre Nelu Ploieșteanu

Coronavirusul a lovit lumea muzicii lăutărești. Cântărețul Nelu Ploieșteanu are COVID-19 și se află internat în stare gravă la Spitalul Floreasca din Capitală. Artistul în vârstă de 71 de ani este intubat, cu o saturație a oxigenului de 50%, iar plămânii i-au fost afectați în proporție de 70%.

„Codificarea lui este 7. Câți ani are? 70. Din nou, trece printr-o cumpănă foarte mare, putem doar să ne rugăm. Longevitatea lui nu bate de 70 și ceva de ani. În codul lui nu există energia să îl treacă de această vârstă. Sper că el să treacă peste această cumpănă, dar mă îndoiesc”, a declarat clarvăzătoare.

Nelu Ploieșteanu, unul dintre cei mai cunoscuți interpreți de muzică lăutărească din România, și-a început cariera la vârsta de 18 ani, în satul său natal. A ajuns să cânte în restaurante precum Caraiman, Bulevard, Doina, Caru’ cu Bere, de unde a devenit mai apoi cunoscut în rândul publicului larg. În actvitatea sa artistică, le-a cântat, printre alții, lui Nicu Ceaușescu, Ion Iliescu și Traian Băsescu.

A venit cu vești mai bune în ceea ce o privește pe Gabi Luncă

Și solista Gabi Luncă, în vârstă de 81 de ani, se află internată la Terapie Intensivă, după ce a fost diagnosticată cu COVID-19. Predicțiile lui Carmen Harra legate de artistă sunt pozitive.

„Dacă ne uităm la codul vieții observăm o cumpănă la 83 de ani și atât are ea acum. Codurile divine ne arată când avem cumpene, ne arată cât trecem prin viața asta. Gabi Luncă are o cumpănă foarte puternică, ar putea trăi până la 87 și nu putem decât să sperăm”, a completat aceasta.

Potrivit fiicei artistei, Rebeca Onoriu, aceasta a luat virusul de la unul dintre nepoți. Inițial, a fost tratată acasă, dar starea sa s-a înrăutățit, iar acum se află internată la Spitalul Județean Ilfov. Gabi Luncă are saturația de oxigen 90% și presiunea oxigenului în sângele arterial de 70%.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI