EXCLUSIV Ce se întâmplă cu Gabi Luncă, infectată cu covid-19. S-a aflat de la cine a luat virusul

EXCLUSIV Ce se întâmplă cu Gabi Luncă, infectată cu covid-19. S-a aflat de la cine a luat virusul
Gabi Luncă, infectată cu COVID-19. Cum se simte celebra artistă?

Gabi Luncă, una dintre cele mai renumite cântărețe de muzică populară și lăutărească din România, se luptă, de două săptămâni, cu virusul ucigaș. Fiica ei cea mare ne-a vorbit despre starea de sănătate a celebrei artiste: ”E conştientă, dar respiră cu ajutorul unui plămân artificial, la care este conectată de zile bune. Nu este intubată, însă!”, ne-a declarat, pentru playtech.ro, Estera Onoriu.

Ce se întâmplă cu Gabi Luncă? Artista e infectată cu COVID-19

  • “Mama are o situaţie staţionară, sărăcuţa! E conştientă, dar respiră cu ajutorul unui plămân artificial, la care este conectată de zile bune. Nu este intubată, însă!”

Internată mai întâi la Spitalul “Matei Balş”, Gabi Luncă a fost ulterior transferată la Spitalul Judeţean Ilfov, unde cu greu s-a găsit cu un loc liber pentru ea, la ATI: “Mama are o situaţie staţionară, sărăcuţa! E conştientă, dar respiră cu ajutorul unui plămân artificial, la care este conectată de zile bune.

Nu este intubată, însă!”, a declarat, pentru playtech.ro, Estera Onoriu, fata cea mai mare a lui Gabi Onoriu. Estera mai spune că ţine legătura cu mama sa prin intermediul asistentelor din spital.

“Avem un anume interval orar în care am stabilit de comun acord cu cei de la spital că putem încerca telefonic să obţinem amănunte. Nici nu se pune problema să o vedem, aşa cum se ştie. Am însă convingerea că mama noastră e foarte bine îngrijită, iar pentru asta nu pot decât să le mulţumesc din suflet întregului personal din spitalul în care se află”.

  • ”Din cercetările noastre, îmbolnăvirea mamei s-ar datora menajerei noastre. Ea e cea de la care ar fi plecat boala”

Între timp, familia pare să fi dezlegat şi misterul îmbolnăvirii lui Gabi Luncă. Totul ar fi plecat de la menajera casei, care nu a realizat la timp faptul că s-a îmbolnăvit cu noul virus şi a continuat să ducă o viaţă normală: “Din cercetările noastre, îmbolnăvirea mamei s-ar datora menajerei noastre. Ea e cea de la care ar fi plecat boala. Nu a ştiut, nu a realizat în timp util că a luat boala, la rândul ei, iar când a făcut, era prea târziu, fiindcă în cazul mamei s-a impus foarte repede spitalizarea sa, dată fiind şi vârsta pe care o are”.

„Cea mai dificilă perioadă pe care o traversează în ultimii ani”

  • ”E, cu siguranţă, cea mai dificilă perioadă pe care o traversează în ultimii ani, de când s-a prăpădit tata. Nici atunci nu s-a plâns, deşi a rămas singură cu patru copii”.

Pe de altă parte, Estera crede că această perioadă în care Gabi Luncă se confruntă cu coronavirusul e cea mai dificilă prin care trece, de la moartea tatălui lor. “Mama nu a fost niciodată o fire optimistă.

Când treci prin câte a trecut ea, inclusiv printr-un război în care avea doi ani când a început şi şase când s-a terminat, şi mai apoi printr-o sărăcie lucie, nu prea îţi mai arde de optimism. E, cu siguranţă, cea mai dificilă perioadă pe care o traversează în ultimii ani, de când s-a prăpădit tata.

Nici atunci nu s-a plâns, deşi a rămas singură cu patru copii”, mai spune Estera Onoriu. Gabi Luncă şi-a pierdut primul copil, la scurt timp după ce l-a botezat, iar în anii maturităţii a trecut şi prin povestea dură a unui cancer de sân.

Vocea sa aparte şi pasiunea pentru cântat au făcut-o însă să se impună în lumea muzicii lăutăreşti, cucerind publicul din țară și de peste hotare, timp de peste jumătate de secol. Din 1992 cântă doar muzică religioasă, Gabi Luncă devenind membră a cultului creştin penticostal.

Alături de fostul ei soţ, Ion Onoriu, Gabi Luncă are patru copii, trei fete, Estera, Sara şi Rebeca, şi un singur băiat, Emanuel, ultimul încercând, fără succes, la finele anului 2019 să intre în cursa pentru alegerile prezidenţiale.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI