Carmen Harra, despre Anamaria Prodan: ‘Narcisistă’. Impresara a explodat de nervi și a intrat în direct

Carmen Harra, despre Anamaria Prodan: ‘Narcisistă’. Impresara a explodat de nervi și a intrat în direct
Anamaria Prodan, ieșire nervoasă din cauza lui Carmen Harra?

Anamaria Prodan a avut o ieșire în direct la TV. Celebra impresară a explodat de nervi și a devenit pe cât se poate de transparentă. Ce se întâmplă în scandalul momentului?

Anamaria Prodan, ieșire nervoasă din cauza lui Carmen Harra

Celebra impresară și-a ieșit din minți recent după ce a ascultat declarațiile lui Carmen Harra. Anamaria Prodan a reacționat imediat la spusele cunoscutei clarvăzătoare. Încă soția lui Laurențiu Reghecampf a intervenit după ce Harra a început să-și dea cu părere într-o intervenție în direct la un post de televiziune despre divorțul din familia cunoscută.

Vedeta și-a ieșit din minți și a spus că solista vorbește în necunoștină de cauză, iar toate declarațiile sale se bazează pe informații extrem de false. Cea din urmă cere să nu se mai discute public despre separarea dintre ea și soțul său și amintește din nou că îl respectă pe tatăl băiețelului său pentru că i-a dăruit un copil, motiv pentru care nu-l va vorbi niciodată de rău.

„Ar trebui să stăpânească foarte bine subiectul”

”Doamna Harra, atunci când face asemenea declarații, ar trebui să stăpânească foarte bine subiectul și să înțeleagă că nu eu am declarat că pleacă cu banii de la Craiova sau tot ce vorbiți dumneavoastră aici.Eu cred că fiecare ar trebui să-și vadă de viața lui.

Comentariile acestea, dacă nu le stăpânește și nu stăpânește subiectul, să nu le mai facă. Soțul meu are drepturi egale cu mine. Copilul meu, dacă scrie ceva sau postează, este foarte deștept și înțelege la 13 ani tot ce se întâmplă.

Doamna Harra, vă tot urmăresc pe toate posturile, dacă citiți doar din ziare, 99% neadevărate, nu aveți cum să faceți o analiză. Nu vreau să se mai discute despre divorțul Prodan-Reghecampf. Fiecare aș vrea să-și vadă de locul lui”, a declarat impresara.

Anamaria Prodan a spus că își iubește soțul și că o să-l iubeacă toată viața pentru că i-a dăruit un copil minunat, fructul iubirii lor. De asemenea, aceasta a ținut să menționeze că toată familia îl iubește și îl respectă indiferent de acținunile sale care au adus în cele din urmă să îi dezbine.

„Este tipologia narcisistului”

„Pot spune că Anamaria Prodan este tipologia narcisistului, asta a fost problema în relația lor. Relațile cu un narcisist nu supraviețuiesc timpului. Din cauza că ea este un element narcisist, ea o să aibă multe probleme în divorțul ăsta, ea o să-i ceara oricât de mulți bani vrea, iar divorțul o sa se termine urât.

În privința acestei tinere cu care s-a căsătorit Reghecampf, ea a luat tatăl unor copii și există o karmă legată de treaba asta, însă și Anamaria Prodan a făcut același lucru cu Reghe.”, a declarat Carmen Harra la Prima Tv.