Carmen Harra, analiză numerologică după moartea lui Petrică Mîțu Stoian: ‘Ar fi trăit dacă ajungea la spital mai repede’. Până la câți ani ar fi fost în viață EXCLUSIV

Carmen Harra, analiză numerologică după moartea lui Petrică Mîțu Stoian: ‘Ar fi trăit dacă ajungea la spital mai repede’. Până la câți ani ar fi fost în viață EXCLUSIV
Carmen Harra a facut analiză numerologică după moartea lui Petrică Mîțu Stoian

Artistul de muzică populară Petrică Mîțu Stoian a murit cu zile? Parchetul a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul cântăreţului de muzică populară Petrică Mîţu Stoian, care s-a stins din viață, sâmbătă, la vârsta de 61 de ani. Iar psihologul specializat în numerologie, vestita Carmen Harra, stabilită de peste 30 de ani în America, susține, pentru Playtech.ro, că firul vieții artistului ar fi trebuit să se rupă peste 18 ani, nicidecum atât de repede: ”Dacă ajungea la spital, măcar cu câteva ore înainte, acum trăia. Putea să ne mai încânte până la 79 de ani”.

”Dacă ajungea la spital, măcar cu câteva ore înainte, acum trăia”

Carmen Harra a analizat numerologia artistului Petrică Mîțu Stoian, care a încetat din viață, sâmbătă, la vârsta de 61 de ani:

”Codificarea lui arată că putea trăi până la 79 de ani. La 61 de ani apare, într-adevăr, o cumpănă (are cifra 7 în codul destinului, 6+1=7) pe care însă o putea depăși dacă acționa la timp. Dacă ajungea la spital, măcar cu câteva ore înainte, acum trăia. Avea plămânii foarte afectați după covid și avea nevoie urgenta de tratament specializat, terapia cu ozon nu a fost cea mai inspirată decizie pentru starea lui”.

”S-a pregătit de moarte, așa se explică grija din ultima perioadă pentru locul lui de veci”

Carmen Harra mai este de părere că Petrică Mîțu Stoian și-ar fi presimțit moartea, de aceea el se îngrijise din timp să-și cumpere un loc de veci:

”A avut premoniția unei cumpene în viața lui și s-a pregătit de moarte, așa se explică grija din ultima perioadă pentru locul lui de veci. El se simțea foarte obosit, chiar dacă aparent era bine și încerca să își reia activitatea normală. Îmi pare rău pentru el, a fost un artist foarte talentat și putea să trăiască și să ne încânte, mai departe, până la 79 de ani. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”.

Înmormântarea va avea loc miercuri, 10 noiembrie, în Cimitirul Ungureni, din Craiova.

Parchetul a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul cântăreţului de muzică populară Petrică Mîţu Stoian

Parchetul a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul cântăreţului de muzică populară Petrică Mîţu Stoian. Îndrăgitul cântăreț de muzică populară și-a găsit sfârșitul, la Secția ATI a spitalului de Urgențe din Reșița, după ce fusese internat în clinica privată pentru a fi tratat post-covid:

“Vă informăm că la data de 8.11.2021, pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița, a fost înregistrat dosarul cu nr. 2486/P/ 2021, având ca obiect infracțiunea de ucidere din culpă. În cauză se efectuează cercetări privind stabilirea împrejurărilor în care a decedat persoana vătămată Mîţu Petre, la data de 6.11.2021, în cadrul Secției de terapie intensivă de la Spitalul Județean de Urgență Reșița”, a anunțat luni Parchetul Judecătoriei Reșița.

Petrică Mîțu Stoian suferise un șoc septic ireversibil: ”Organismul nu a mai rezistat”

Cunoscutul interpret de muzică populară din Mehedinţi, Petrică Mîţu Stoian, a murit sâmbătă seara, la spitalul din Reșița, după ce ar fi suferit un șoc septic. Doctorii care l-au tratat la spital spun că acesta ar fi fost complet vaccinat anti-coronavirus. Trecuse prin boală și făcea o terapie de recuperare post-covid la o clinică privată.

”Domnul a venit la Clinica Nera să facă terapie hiperbară post-COVID, din păcate a dezvoltat o bronhopneumonie care a fost mult mai amplă decât trebuie și a decedat în urma unui șoc septic. Șocul septic ireversibil este o boală destul de serioasă, chiar foarte serioasă, cu mortalitate foarte mare, a fost pus pe tot ce trebuie, dar din păcate organismul dânsului nu a mai rezistat”, a declarat, la România TV, dr. Cosmin Librimir, directorul medical al Spitalului Județean de Urgență din Reșița.