Reacția doctorului care l-a tratat pe Petrică Mîțu Stoian. De ce s-a întâmplat tragedia, de fapt

Reacția doctorului care l-a tratat pe Petrică Mîțu Stoian. De ce s-a întâmplat tragedia, de fapt
Detalii de la doctorul care l-a tratat pe Petrică Mîțu Stoian

Decesul lui Petrică Mîțu Stoian este și la moment o necunoscută. Fanii artistului sunt în continuare șocați de dispariția bruscă a acestuia. Ce spune doctorul care l-a tratat că s-ar fi întâmplat? Care ar fi cauza decesului?

Detalii de la doctorul care l-a trata pe Petrică Mîțu Stoian: care ar fi fost cauza decesului?

Petrică Mîțu Stoian a luat decizia de a merge la o clinică pentru a se trata, după ce a fost înștiințat că a trecut prin COVID-19. Colegii de platou știau că acesta a fost vaccinat cu schema completă, motiv pentru care forma sa ar fi fost extrem de ușoară.

Doctorul care l-a tratat pe regretatul solist de muzică populară la clinica din apropiere de Reșița a intrat în direct printr-un apel la emisiunea ‘La Măruță’ pentru a oferi mai multe detalii. Specialistul a susținut că parcursul medical nu indica o astfel de tragedie.

Cântărețul s-a simțit bine după terapia făcută, a schimbat câteva vorbe cu alți pacienți, ulterior a dat semne că se simte rău spre dimineață. Medicul a susținut o ipoteză în cazul decesului solistului – tratamentul anticoagulant care probabil să nu fi fost făcut corespunzător.

Petrică Mîțu Stoian a ajuns în atenția mai multor cadre medicale după ce a început să expectoreze sânge. Cu toate că pe moment părea că și-a revenit, artistul a făcut stop cardio respirator la scurt timp și nu a mai putut fi salvat în ciuda eforturilor medicilor.

„Am fost anunțat spre dimineață că se simte rău”

”Domnul Petrică Mîțu Stoian a sosit vineri la clinica noastră pentru un tratament post COVID-19 într-o stare bună de sănătate. L-am consultat, i s-a explicat fiecare etapă a procedurii, am stabilit indicațiile, beneficiile și posibilele riscuri. A fost monitorizat, sunt înregistrări video, avem fișa pacientului, a ieșit din cameră foarte bine, a stat de vorbă cu ceilalți pacienți, totul a decurs normal.

Am fost anunțat spre dimineață la ora 03:00 că dânsul nu se simte bine. L-am dus cu salvarea la spital, unde a fost consultat. Acesta a început să tușească sânge, ulterior a fost stabilizat și a vrut să se întoarcă la clinică pentru că s-a simțit mai bine. Medicul de la spital de gardă din seara aceea a dorit ca el (n.r. Petrică Mîțu Stoian) să rămână într-o unitate medicală.

Prin prisma tratamentului anticoagulant care probabil nu a fost bine administrat bine cred că s-a petrecut totul (n.r. decesul). Nu am mai multe detalii de la fișa spitalului din Reșița. Este pentru prima oară când el vine la clinica aceasta, la recomardarea unor cunoștințe”, a detaliat Matei Mircea Bogdan, doctorul care l-a tratat pe Petrică Mîțu Stoian.