21 mart. 2023 | 13:15

Carmen Grebenișan, de nerecunoscut după două luni petrecute la Survivor România 2023. Ce se vede pe fata vedetei

Monden
Carmen Grebenișan, de nerecunoscut după două luni petrecute la Survivor România 2023. Ce se vede pe fata vedetei
Carmen Grebenișan, de nerecunoscut după două luni petrecute la Survivor România 2023

Atunci când a acceptat provocarea Survivor România, Carmen Grebenișan a pornit în aventura vieții ei în Republica Dominicană. Una extrem de grea, în care trebuie să facă față unor condiții precare. Și iată că traiul din junglă și-a pus rapid amprenta asupra feței și corpului frumoasei blondine. Ce se poate observa acum pe chipul ei.

Carmen Grebenișan, de nerecunoscut după două luni în jungla de la Survivor România 2023

Machiajul, coafurile și manichiura fac deloc parte din peisajul din jungla Dominicană. Faimoasele și Războinicele care au acceptat provocarea Survivor România și luptă pentru a ajunge în marea finală s-au văzut văzut nevoie să uite de trucurile de frumusețe la care apelau până acum.

Așadar, ele trebuie să trăiască acum fără creme, fond de ten, rimel, gene și alte produse de înfrumusețare și să se expună pe micile ecrane fix așa cum le-a lăsat mama natură.

Concurenta este foarte umflată la față

Ajunsă deja la sezonul al patrulea, competiția Survivor și-a arătat de multe ori „adevărata față”. Una foarte dură, cu care concurenții au dat piept încă din prima zi când au pășit în junglă. Iar acest lucru a fost mult mai vizibil în cazul fetelor, care au fost ceva mai afectate decât băieții de condițiile precare.

Lipsa igienei și alimentele pe care le consumă au avut un cuvânt greu de spus în ceea ce privește sănătatea și aspectul fizic. Astfel, fanii emisiunii au putut observa cum concurentele au trecut prin schimbări vizibile odată ce au avansat în emisiune. Lipsa cremei de protecție le-a adus multiple arsuri solare, iar mâncarea consumată le-a produs numeroase schimbări în organism, ce le-a făcut să se umfle foarte tare la față.

Acesta este și cazul Faimoasei Carmen Grebenișan, care este vizibil schimbată față de acum două luni. Fața îi este arsă și mult mai umflată, semn că condițiile grele din junglă și-au pus amprenta și asupra ei.

„Laptele de cocos, cu toate că are un indice glicemic mic, fiind mai lent absorbit în organism, are totuşi 70%- 80% sucroză, adică tot zahăr. Acesta suprasolicită pancreasul, creşte nivelul insulinei şi rezistenţa la insulină. Astfel, apar afecţiuni asociate ficatului gras şi sindromului metabolic.

Apoi, consumul de lapte de orez constituie un risc pentru expunerea zilnică la arsenic inorganic şi ar putea avea drept consecinţă un aport excesiv de mangan din dietă. Manganul este un oligoelement esenţial pentru metabolismul glucidic şi lipidic şi pentru sănătatea sistemului osos, din păcate cu risc de bioacumulare şi intoxicaţie acută şi cronică.

Astfel, carenţele de fier, calciu, magneziu vin la pachet.Pe de altă parte, poţi face o reacţie alergică sau intoleranţă la nuca de cocos, cu peristaltism slab al tractului digestiv, tulburări digestive, greaţă şi, uneori, dureri de cap”, a explicat un medic specialist în diabet, nutriţie şi boli metabolice, pentru Click.

Citește și: Ce studii are Carmen Grebenișan de la Survivor 2023. Câte clase a absolvit, de fapt

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai vede
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
JUDECĂTORII au luat decizia finală. FLORIN CĂLINESCU a primit vestea chiar acum
Capital.ro
Trucul care te ajută să testezi calitatea cașcavalului. Așa poți afla ce mănânci cu adevărat
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Se schimbă LEGEA! Ce se întâmplă cu românii care NU locuiesc la adresa din buletin
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro