Carmen de la Sălciua, scandal uriaș pe internet. Ce amenințări a primit, este nevoie de Poliție?!

Carmen de la Sălciua, scandal uriaș pe internet. Ce amenințări a primit, este nevoie de Poliție?!
Carmen de la Sălciua, implicată într-un scandal de proporții la final de an

Scandal la final de an! Carmen de la Sălciua nu-și poate termina anul cu bine din cauza a ceea ce i se întâmpla. Fanii celebrei cântărețe sunt șocați. Cine o atacă acum și de ce a primit amenințări pe bandă rulantă?

Carmen de la Sălciua, implicată într-un scandal uriaș la final de an

Scandal uriaș la final de an în showbiz-ul românesc! Cele două personaje implicate sunt Carmen de la Sălciua și Sonia Ferrari. Acestea și-au aruncat vorbe grele, iar războiul pare să nu se sfârșească aici, semn că spiritul sărbătorilor a cam părăsit incinta.

Tot scandalul a pornit de la o postare făcută de cântăreață pe Instagram. Mesajul care a fost considerat de mulți drept jignitor pentru membrii comunității gay. Carmen l-a sfătuit ulterior pe unul din fani să meargă la un preot pentru a alege calea cea bună, după ce tânărul a mărturisit că și el este gay. ”E o destrăbălare asta în ochii lui Dumnezeu. El a lăsat femeia și bărbatul. Noi, oamenii, ne formăm propriile reguli și legi iar mai apoi suferim că nu suntem acceptați. Te sfătuiesc să-ți îndrepți viața”, a scris Carmen pe Instagram.

„Eu doar mi-am spus punctul de vedere”

După postarea făcută de fosta soție a lui Culiță Sterp, Carmen a fost amenințată. În cadrul unei emisiuni de televiziune a mărturisit că ea crede cu tărie că homosexualitatea se poate trata cu credință și rugăciune.

Eu nu o știu (pe Sonia Ferrari, n.r), pentru că nu urmăresc așa ceva. Nu vreau să intru în scandal cu doamna asta sau domnul ăsta. Eu doar mi-am spus punctul de vedere atunci când am fost întrebată. Doar pentru că vorbesc frumos de Dumnezeu, asta înseamnă să ai ifose? A început normalul să devină anormal? Foarte mulți din comunitatea asta mi-au scris, am primit și amenințări. Pentru mine nu contează, eu nu bag în seamă. Am fost născută dintr-o femeie și un bărbat”, a detaliat Carmen de la Sălciua.

Replica

”Ea spune că rebuie să mergem la duhovnic. Dar ea, dacă l-a înșelat pe Culiță Sterp cu cel mai bun prieten , așa cum chiar Culiță a povestit, nu s-a gândit că trebuie să meargă la duhovnic? Și pentru informația ei generală, chestiile astea nu se rezolvă cu duhovnic. Dacă era așa simplu, n-ar mai fi fost nimeni gay sau transsexual pe acest pământ. Am merge toți la duhovnic. Ideea este că ea chiar nu înțelege că asta este o problemă, nu știu cum să-i zic, poate medicală… Ea se axează foarte mult pe chestia cu credința, dar în momentul în care ea a prea… Dacă vorbim în tremenii ei cu cel mai bun prieten al soțului ei, ea nu s-a gândit la chestiile astea? Consider că tot ceea ce spune este absolut foarte aiurea și cred că ea se minte singură și încearcă doar să-și ascundă ipocrizia. ”Ăștia” sunt oameni, poți să vorbești normal? Mi se pare că aberează foarte tare această ciobăniță care se vede cineva… această sfântă a pământului”
Sonia Ferrari (Sursa: wowbiz.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI