Carmen de la Sălciua, derapaj homofob în fața a zeci de mii de oameni. Ce a putut să spună e șocant

Carmen de la Sălciua, derapaj homofob în fața a zeci de mii de oameni. Ce a putut să spună e șocant
Carmen de la Sălciua, derapaj homofob pe Instagram

Carmen de la Sălciua își ține fanii aproape în aceste vremuri prin intermediul rețelelor de socializare, acolo unde vorbește cu aceștia despre diferite subiecte. Recent, cântăreața și-a provocat admiratorii la o sesiune de confesiuni, fapt ce, surprinzător, a adus tensiune. Mai exact, mărturisirea unui băiat a făcut-o pe artistă să se precipite. Răspunsul ei este halucinant.

Carmen de la Sălciua, derapaj homofob pe Internet. Vedeta și-a uimit fanii

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară și de manele din România. Piesele ei ajung numaidecât în trending pe platforma Youtube, adunând un număr impresionat de vizualizări într-un timp record. Admirația oamenilor pentru ea vine și din faptul că vedeta ține o legătură strânsă cu fanii ei. De curând, aceasta și-a provocat fanii de pe rețelele de socializare la o sesiune de confesiuni, unde oameni i-au adresat mai multe curiozități, dar i-au povestit și situații prin care trec și cărora nu le găsesc scăpare. Unul dintre urmăritori i-a mărturisit că este homosexual și că a fost abuzat pentru acest lucru.

„E o destrăbălare asta în ochii lui Dumnezeu! El a lăsat femeia și bărbatul! Noi oamenii ne formăm propriile reguli și legi, iar mai apoi suferim că nu suntem acceptați! Te sfătuiesc să îți îndrepți viața”, i-a transmis Carmen de la Sălciua individului.

La scurt timp după reacția ei, câteva persoane au considerat că artista a dat dovadă de rasism. Carmen de la Sălciua a dat replică și de această dată.

„Nu sunt nicicum! I-am spus omului ce cred! Cuvântul lui Dumnezeu nu poate fi schimbat printr-o minciuna gen >. Poi și atunci poți avea o relație cu orice vietate de pe fața pământului nu? Nu putem face tot ce vrem! Cum ar fi dacă într-o firmă toți angajații fac ce-i taie capul? O harababură și un haos complet! Învățăturile creștine din fericire ne mai opresc (pe unii) din a face chiar ce simt!”, a explicat solista.

În ultimii ani, subiectul orientării sexuale a fost o dispută continuă în întreaga lume, inclusiv în România. Ne putem aminti aici de referendumul de modificare a Constituției României, demers care a avut la bază o inițiativă cetățenească demarată de Coaliția pentru Familie. Inițiativa a strâns numărul necesar de semnături pentru a iniția un proiect de lege constituțională, primind sprijin din partea Bisericii Ortodoxe și Bisericii Romano-Catolice.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI