15 feb. 2021 | 14:27

Carmen de la Sălciua s-a dat de gol, ce simte pentru Jador. Se înfiripă ceva?

Monden
Carmen de la Sălciua s-a dat de gol, ce simte pentru Jador. Se înfiripă ceva?
Carmen de la Salciua s-a dat de gol, ce simte pentru Jador

De când au colaborat muzical, circulă zvonuri în mediul online că între Carmen de la Sălciua și Jador s-ar fi înfiripat ceva. După declarațiile incendiare ale lui Jador, care a spus acum ceva timp că și-ar dori un copil cu fosta soție a lui Culiță Sterp, iată că focoasa brunetă i-a dat acum replica. 

Carmen de la Sălciua s-a dat de gol, ce simte pentru Jador

Se leagă o idilă între Carmen de la Sălciua și Jador? Nu știm sigur, dar un lucru este cert: glumele dintre cei doi nu se opresc cu una, cu două. Fosta soție a lui Culiță Sterp i-a dat replica manelistului, după ce Jador a mărturisit că și-ar dori să facă un copil cu Carmen. Reacția brunetei nu a întârziat să apară, spre dezamagărirea fanilor care voiau să-i vadă pe cei doi artiști împreună. Carmen de la Sălciua a confirmat că între ea și Jador există o frumoasă relație de prieteni, dar nimic mai mult. 

„Am purtat de foarte multe ori discuții cu Jador. Știu că-și dorește o fată simplă pentru rolul de mamă, de nevastă. E un băiat bun, dar probabil are iubită și sunt convinsă că iubește pe cineva în momentul ăsta. Suntem doi buni prieteni, am colaborat foarte frumos și ne-am înțeles foarte bine”, a declarat Carmen de la Sălciua, potrivit cancan.ro.

Carmen de la Sălciua a trecut peste despărțirea de Culiță Sterp

Dacă Jador încă o mai iubește pe fosta lui parteneră, Georgiana, lucru pe care l-a confirmat în ediția de duminică de la Survivor România, Carmen de la Sălciua a trecut peste divorțul de artistul Culiță Sterp și este pregătită să-și deschidă sufletul către o nouă poveste de iubire. Frumoasa solistă de muzică de petrecere este în căutarea jumătății sale. Deși se descrie ca fiind o persoană pretențioasă, bruneta își dorește să se așeze la casa ei alături de un bărbat care să-i ofere tot ceea ce caută:

„Sunt o persoană destul de pretențioasă, trecând prin ce am trecut văd altfel acum relațiile. Bărbatul trebuie să fie independent, să aibă tot ce-i trebuie, dar pentru el, nu pentru mine, ca să se simtă un bărbat împlinit, să nu aibă momente de frustrări. Să fie un om bun, care să știe să mă iubească fără să-i spun cum să facă asta. Îmi doresc să devin mamă atunci când voi găsi omul potrivit, nu să devin mamă doar ca să am un copil.(…) Sunt pregătită să îmbrac din nou rochia de mireasă”, a declarat Carmen de la Sălciua.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Românii, avertizați de șeful ANPC. Mare atenție la ce cumpărați de sărbători
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro