Carmen de la Sălciua, reacție dură după scandalul în care a fost implicată. Ce a transmis artista

Carmen de la Sălciua, reacție dură după scandalul în care a fost implicată. Ce a transmis artista
Carmen de la Sălciua, dezvăluiri despre scandalul în care a fost implicată

Carmen de la Sălciua se află în mijlocul unor controverse! Fosta soție a iubitului său a susținut că relația pe care o are cântăreața cu fostul ei partener reprezintă doar o răzbunare. Artista, care a preferat să rămână discretă până acum, a dat cărțile pe față cu privire la viața ei amoroasă.

Carmen Sălciua nu s-a mai putut abține. Ce a spus despre relația ei

Carmen Sălciua s-a săturat de scandalul în care a fost implicată. Vedeta a preferat să păstreze tăcerea până acum, însă și-a dorit să ofere câteva răspunsuri cu privire la relația ei. Cântăreața a mărturisit că nu a destrămat căsnicia partenerului său, ci, mai degrabă, relația lui era consumată când s-au întâlnit.

„Credeți că pentru o amărâtă de răzbunare se face un asemenea circ? Aș intra eu în așa circ, așa cum mă știe publicul?! Tot timpul am afișat latura asta pașnică atunci când a fost vorba de un scandal.

De aceea nu dau declarații sau răspunsuri acestei femei, pentru că m-am săturat ca de pe numele meu să se iște tot felul de scandaluri. Am spus de atâtea ori că eu nu am destrămat nicio căsnicie.”, a spus artista pentru WOWbiz.

„Am asistat la discuții”

De asemenea, Carmen de la Sălciua a explicat faptul că iubitul ei i-a arătat mesajele dintre el și fosta soție. Vedeta susține că fosta parteneră îl sună, astfel că asistă la tot felul de discuții care au loc între cei doi.

„Am văzut negru pe alb discuțiile dintre ei, am văzut mesajele pe care el mi le-a arătat. Niciodată nu aș fi crezut un bărbat căsătorit dacă ar fi venit la mine cu versiunea că nu se mai înțelege cu nevasta.

Mi-a arătat mesaje între ei care datează de prin august, când pentru mine el era un simplu om, nu existase niciun fel de conexiune între noi. Ea îl sună pe el, îl ține la telefon, am asistat la discuții. Discuțiile dintre ei sunt la urechile mele.

Se vorbește despre fosta lor relație că nu mai merge. Probabil ea nu vrea să lase relația asta să se termine.

Mulți cunoscuți știu povestea lor care pot confirma că lucrurile nu stau așa. El i-a propus să divorțeze la notar, ea nu a vrut și el când a văzut că nu se poate nicicum, a intentat actele în instanță.”, a mai zis ea.

Ce a zis Carmen de la Sălciua despre fosta parteneră a iubitului său

Carmen de la Sălciua nu vrea să fie implicată în problemele pe care le are noul ei partener cu fosta soție. Vedeta consideră că aceștia ar putea să ajungă la o înțelegere și ar putea să rezolve totul elegant, mai ales pentru că și ea a trecut printr-un divorț și nu a pornit un război din cauza despărțirii.

„Problemele dintre ei nu mă privesc pe mine. Dacă ei reușesc să ajungă la un comun acord m-aș bucura pentru el, cât și pentru ea, că nu am răutăți față de persoane.

Ca ea pot vorbi o gramadă de oameni despre mine, eu știu cine sunt și cum sunt și nu mă poate afecta nimic. Eu știu cum stau lucrurile și nu vreau să dau explicații.

Din punctul nostru de vedere, normal și demn pentru o femeie ar fi să înțeleagă. Trecând printr-un divorț și văzându-mi reacția la divorțul pe care eu l-am avut, îmi dau seama că noi omenii chiar suntem diferiți.

Eu nici măcar o secundă nu m-am războit chiar dacă la mine erau lucrurile mult mai grele.

Consider că datorită respectului pe care îl porți unui om cu care dormi în pat, cu care te trezești dimineața, chiar dacă lucrurile nu mai sunt cum ți-ai dorit, măcar să mai existe sentimentul de respect.

Să nu ajungi la televizor să îți expui pe un ecran toate mesajele cu un om drag. Poate cândva îi spuneai că îl iubești și acum îl blamezi. Nu-mi doresc să am nimic de-a face cu ea, de aceea nu îi pronunț nici numele. Din partea mea, tot binele din lume, și eu sunt femeie.

Nu-i poți băga unui om iubire cu pâlnia pe gât, iar eu nu am destrămat nimic. Nu-mi doresc niciodată în viață să intru într-o relație unde s-ar mai putea face ceva.”, a adăugat vedeta.