Carmen de la Sălciua, relație cu un om însurat?! Acuzații grave ale soției înșelate

Carmen de la Sălciua, relație cu un om însurat?! Acuzații grave ale soției înșelate
Carmen de la Salciua, acuzata ca ar avea o relatie cu un barbat insurat

Carmen de la Sălciua se află în centrul unui scandal de zile mari. Fosta soție a lui Culiță Sterp ar fi implicată într-o relație cu un bărbat însurat. Ce acuzații i-ar fi adus soția respectivului.

Carmen de la Sălciua, acuzată că ar fi cuplată cu un afacerist însurat

Face ea ce face și tot ajunge în centrul atenției presei. Controversata artistă Carmen de la Sălciua este acuzată că ar trăi o poveste de dragoste interzisă cu un bărbat indisponibil. Mai exact, manelista s-ar iubi cu un domn care este însurat.

Recent, frumoasa brunetă a mărturisit că iubește din nou, dar nu a dat detalii privind cine este bărbatul care i-a furat inima. Conform celor de la Spynews, noi informații incredibile au aruncat în aer showbizul românesc, după ce Carmen de la Sălciua ar fi fost acuzată de faptul că ar trăi o idilă clandestină cu un om de afaceri căsătorit.

Mai mult de atât, presupusa soție a bărbatului, Bianca Emanuela, susține că partenerul de viață se iubește cu faimoasa artistă, pe care o acuză ca i-ar fi „spart casa”. Soția presupusului iubit al artistei i-ar fi cerut socoteala partenerului său, iar acesta i-ar fi spus că vrea să divorțeze, conform spuselor femeii.

„El a plecat în vacanță cu această femeie. I-am recunoscut portofelul în acele fotografii pe Instagram, dar am aflat de câteva zile că are o relație cu ea. Mi-a spus să-i dau divorțul că vrea să stea cu ea. S-au cunoscut la un eveniment, unde el a mers singur iar ea a cântat.

Am încercat să îmi salvez căsnicia, dar se pare că el avea idei clare de atunci. Au mai fost multe discuții între noi, dar niciodată nu s-a ajuns să ceară divorțul. Acum că e cu ea, vrea să fie liber.”, a declarat Bianca Emanuela, în exclusivitate pentru Spynews.

Carmen de la Sălciua este fericită alături de noul ei iubit

Deși nu a făcut publică relația cu noul ei partener, Carmen de la Sălciua a recunoscut că iubește și este iubită la rândul ei. Artista i-a mai dat fericirii încă o șansă, iar acum se bucură de compania iubitului său care-i face zilele mai senine.

Cântăreața de manele a specificat faptul că nu vrea să dea, momentan, mai multe detalii despre identitatea iubitului ei, dar și-a asigurat fanii că este fericită.

„Acum bem cafeaua împreună, nu pot să spun chiar cu ce m-a impresionat de față cu el (…) Suntem împreună de o lună deja. Lucrurile merg bine, iar eu sunt fericită. Este o relație serioasă”, a declarat Carmen de la Sălciua, acum ceva timp.