Carmen de la Sălciua, apariție de infarct la sală. Îmbrăcată într-un costum super-mulat artista i-a încins pe fani

Carmen de la Sălciua, apariție de senzație la sala de forțe. Cum s-a pozat artista?

Carmen de a Sălciua este într-o perioadă extrem de frumoasă din viața sa. După ce s-a împăcat cu fostul soț, a început să se ocupe din ce în ce mai mult de carieră și de imaginea ei. Cum arată vedeta într-un costum pentru sport extrem de mulat? Fanii i-au apreciat peste măsură îndrăzneala.

Carmen de la Sălciua, apariție incitantă la sală

A ieșit soarele și pe strada lui Carmen de la Sălciua. Vedeta are în continuare parte de nenumărate concerte, iubește și este iubită și are mare grijă la evoluția carierei sale. Cu toate că este în top-uri cu fiecare piesă pe care o scoate, nu se culcă pe o ureche și depune tot efortul la fiecare sesiune de studio, pentru a scoate piese și mai bune.

Pe lângă voce, fiind artistă, imaginea trebuie să fie printre primele locuri. Carmen a umblat de-a lungul timpului la aspectul fizic: și-a mărit buzele, și-a mărit bustul și și-a schimbat total stilul vestimentar. „Buna dimineața ! 💪🏾 Din ce oraș sunteți ? Ca sa știu unde sa trimit pupicul🙊🥰?”, a fost mesajul din descrierea pozei lui Carmen.

Carmen de la Sălciua, apariție incendiară la sală. Vedeta s-a pozat într-un costum pentru sport extrem de mulat
Carmen de la Sălciua, apariție incendiară la sală. Vedeta s-a pozat într-un costum pentru sport extrem de mulat

Carmen, declarație de dragoste pentru fostul ei soț

„Ne-am îngropat dar nu am realizat că noi suntem… Semințe! Și… Iată-ne, din nou zâmbind! La mulți ani ție: Bărbatului care m-a condus până în fața lui Dumnezeu, omului simplu cu care râdeam la oi pe câmp și unde fericirea era cea mai pură! Îți doresc să fii un om împlinit cu tot ce înseamnă asta! ? Te felicit pentru ambiția și evoluția ta! Știu cum am început de acolo de jos și știu cât a fost de greu! Culege roadele succesului și fii un om fericit!”
Carmen de la Sălciua

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI