Lui Mircea Badea i s-a făcut rău în direct, în timpul emisiunii de la Antena 3. Ce a făcut partenerul lui Carmen Brumă

Lui Mircea Badea i s-a făcut rău în direct, în timpul emisiunii de la Antena 3. Ce a făcut partenerul lui Carmen Brumă
Mircea Badea a venit extrem de bolnav la emisiune. I s-a făcut rău în direct

Cunoscutul prezentator a apărut cu vocea extrem de răgușită și puțin incoerent pe alocuri, precum a și menționat mai apoi când a dezvăluit publicului emisiunii că starea sa de sănătate lasă de dorit. Ce le-a spus telespectatorilor și care a fost subiectul emisiunii care l-a făcut în special să nu lipsească?

Lui Mircea Badea i s-a făcut rău în direct

Mircea Badea a apărut pe micile ecrane cu probleme de sănătate care i-au încurcat destul de mult dialogul cu ceilalți invitați. Acesta și-a anunțat din start fanii show-ului că nu este în cea mai bună stare a sa. Întrebat de colegul său dacă există posibilitatea să leșine, soțul lui Carmen Brumă a spus că orice se poate întâmpla.

„Mă simt atât de rău încât dacă nu crăp în seara asta practic sunt Duncan MacLeod din clanul MacLeod, adică Nepieritorul, gen. Dar nu spun asta ca să impresionez pe cineva, ci ca să-i previn pe telespectatori că s-ar putea să fie o emisiune absolut incoerentă. Mai nasol ar fi cu vomitatul, asta chiar ar fi o chestie scârboasă. Nu intenționez, dar mi-e că-mi iese”
Mircea Badea

Mircea Badea, bolnav la emisiune. Moderatorului i s-a făcut rău în direct
Mircea Badea, bolnav la emisiune. Moderatorului i s-a făcut rău în direct

Care a fost subiectul emisiunii de la care nu putea să lipsească?

Mircea Badea a discutat, alături de colegii de platou, despre subiectul care a făcut înconjurul țării și a oprit România în loc, cazul Caracal. Acesta a susținut, în repetate rânduri, că ancheta magistraților este „cretină”, iar că lucrurile sunt mai mult decât clare, nimeni nu-și dă silința cu adevarat să o găseasă pe cea de a doua fată dispărută în Caracal, Luiza Melencu.

„Să gândim practic: un psihopat o răpește pe o fată și o violează, apoi se duce să ia vasilină la farmacie ca să îi vindec rănile. Se întoarce, o prinde vorbind la telefon și o lovește. Putea doar să o strângă de gât. Dacă o tranșa, erau urme peste tot. Astea sunt vorbe. Dacă o lua așa moartă, lăsa urme. Dacă pleca cu mașina se vedea pe o cameră de supravehgere. Ce e prosteala asta, ce e ancheta asta”
Mircea Badea