Carmen Brumă a leșinat, joi seara, la Gala Unica. Ce s-a întâmplat imediat după asta

Carmen Brumă a leșinat la Gala Unica (Foto: Unica)

Carmen Brumă a leșinat imediat după ce a pășit pe covorul roșu. Iubita lui Mircea Badea s-a simțit rău, mai apoi nu s-a mai putut ține pe picoare. Ce s-a întâmplat după asta?

Carmen Brumă a leșinat la Gala Unica

Carmen Brumă și-a făcut apariția într-o rochie ravisantă. Aceasta s-a pozat liniștită, iar după ce a pășit pe covorul roșu a leșinat. Cei care s-au îngrijit de starea vedetei au fost paparazzi de la cancan.ro. Aceștia au stat lângă iubita lui Mircea Badea și au dus-o la cel mai apropiat fotoliu, pentru a-și reveni. La scurt timp după ce Carmen a comunicat cu aceștia, un echipaj de pe ambulanță s-a asigurat dacă este în regulă, conform sursei citate. Deși s-a vehiculat că a fost dusă la spital, vedeta a scris pe o rețea de socializare că: „Sunt bine! Nu am fost și nu sunt la niciun spital”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Unele alegeri se asuma nu se explica! #partytime #beyourself @luizaganea.ro @cristipascu_exclusive @unica.romania #iconicdress

O postare distribuită de Carmen Bruma (@carmenbrumaofficial) pe

În momentul în care specialiștii și-au făcut apariția, antrenoarea a mărturisit că se simte obosită și a dat vina pe stres pentru episodul neplăcut. Conform unica.ro, Carmen se simte mai bine. Totul s-a petrecut puțin după orele 20:00, după ce aceasta și-a făcut apariția la Gala Unica 2019. Înainte de a întâmpina problemele de sănătate aferente, Carmen a acaparat atenția tuturor cu rochia extrem de extravagantă și foarte sexy pe care a ales-o. Ea a purtat o rochie lungă, cu o croială sumbră în față și cu un decolteu uriaș în spate.

Ce a zis Mircea Badea când a văzut-o?

Majoritatea de la eveniment, dar și fanii cuplului Brumă-Badea, au vrut să afle reacția lui Mircea Badea vizavi de vestimentația aleasă la eveniment. Jurnalistul a decis să fie scurt și la obiect. Acesta a pus un filmuleț cu iubita sa în rochia care a surprins pe toată lumea în dreptul căreia a scris simplu: „A sunat Alain Delon…”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

A sunat Alain Delon…

O postare distribuită de @ mirceabadeareal pe

„Neața! Bubulina se duce la Cristi Pascu, ca să se vopsească i să se coafeze pentru evenimentul din această seară, Gala Unica. Atenți! Vestalele de pe instagram, neprihănitele, gladiolele, sunt pe fază? Urmează o ținută care o să vă scadalizeze. Pregătiți-vă emoțional!”
Carmen Brumă

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI