Carmen Avram, reacție după mitingurile PSD la care a fost huiduită: ”Țară inundată de ură și minciună!”

Carmen Avram, reacție după mitingurile PSD la care a fost huiduită: ”Țară inundată de ură și minciună!”
Carmen Avram / Facebook

Mitingurile PSD din ultimele zile au fost marcate de contra-manifestații și huiduieli. Candidații la europarlamentare, în frunte cu Carmen Avram, au propriile explicații pentru acest lucru.

Carmen Avram, a doua pe lista PSD pentru europarlamentare, este nelipsită de la mitingurile partidului organizate în campania electorală. Ea a avut parte de momente rușinoase după ce, la Iași, a fost nevoie de intervenția jandarmilor pentru ca, împreună cu ceilalți social-democrați, să părăsească în siguranță locul adunării.

Carmen Avram invocă, pe Facebook, „ura și minciuna” care ar fi răspândite în societate. Ea susține că mitingul de la Galați, la fel ca cel de la Iași, este despre…Adevăr.

Reacția lui Carmen Avram după ce a fost huiduită la mitingurile PSD

Carmen Avram a vorbit, într-o postare pe Facebook, despre mitingurile PSD la care a participat și la care a fost huiduită.

„Mitingul PSD Galați a fost despre Adevăr! Acel adevăr pe care unii ar vrea să nu-l aflaţi, deoarece vor să trăiţi în minciună, iar ei să vă poată stăpâni mai bine. Am ajuns să trăim într-o ţară care e din ce în ce mai inundată de ură şi de minciună. Adevărul este că România nu este mică, România nu e neimportantă. România este pe locul 7 ca mărime în Uniunea Europeană. Nu suntem mici, nu suntem neimportanţi”.
Carmen Avram, candidată PSD la europarlamentare

Foto: Facebook Carmen Avram

Carmen Avram a vorbit apoi despre realizările PSD.

” Adevărul este că această ţară începe să o ducă din ce în ce mai bine. Adevărul este că doctorii şi profesorii au astăzi salariile pe care le merită. Adevărul este că salariul minim brut a crescut. Adevărul este că şomajul e la nivel minim. Adevărul trebuie auzit!”.
Carmen Avram, candidată PSD la europarlamentare

Reacția candidatei PSD vine după incidentele de la mitingurile PSD din ultima perioadă. La Iași, reprezentanții social-democraților au fost huiduiți de mii de oameni, ținuți departe de cele câteva mii de susținători veniți să aplaude partidul aflat la guvernare.

Scene parcă trase la indigo s-au petrecut și la Galați, acolo unde PSD a avut parte de același tratament.