VIDEO Liviu Dragnea se teme de bolovani, pietre și bâte. Delir la Galați: „Un grup de bătăuși umblă după PSD”

Autor: Redacția - 10:51, 12 mai 2019

În timpul mitingului de la Galați de sâmbătă, Liviu Dragnea și liderii PSD au fost, din nou, huiduiți. La adunarea electorală a PSD participau aproximativ 10.000 de persoane. În același timp, în oraș alte 4.000 participau la un protest față de principalul partid aflat la guvernare.

Iritat, Liviu Dragnea a spus în timp ce se afla pe scenă că un grup „de bătăuși” ar merge prin țară pe urmele PSD pentru a provoca diverse conflicte. Apoi, liderul partidului a concluzionat că „Iohannis şi gaşca lui vor să conducă România cu bâta”.

 „Ură, venin, dezbinare, înjurături. Oriunde mergem noi în ţară, este un grup de bătăuşi care umblă după noi. Aseară, aici la Galaţi, le-au găsit la ei bolovani, pietre şi bâte. Iohannis şi gaşca  lui vor să conducă România cu bâta. Putem să-i lăsăm noi să conducă această ţară?” Liviu Dragnea

Dragnea, rugat să fie „președintele României”

Când liderul PSD și-a încheiat discursul, susținătorii lui Liviu Dragnea aflați în fața scenei din Galați i-au cerut să participe la alegerile prezidențiale din toamnă și au început să scandeze „Dragnea preşedinte”.

Tratamentul ostil față de liderii PSD a continuat la acest sfârșit de săptămână. Nu doar Liviu Dragnea a fost huiduit în timp ce participa la mitingul de la Galați. Viorica Dăncilă, aflată joi și vineri la Cluj-Napoca și Arad, s-a confruntat cu un val de scandări anti-guvernamentale, fluierături și huiduieli.

Șeful PSD a continuat lupta cu liderii UE

Din timpul mitingului electoral de la Galați nu au lipsit atacurile lui Liviu Dragnea la adresa unor lideri din Uniunea Europeană.

„A spus președintele Franței că este îngrijorat de ce se întâmplă în România. Și eu sunt îngrijorat că mii se francezi sunt bătuți de jandarmi în Paris. În doi ani de zile am obținut producții record în Europa, asta înseamnă mult mai multă marfă decât produc ei, asta nu le convine.” Liviu Dragnea

Apoi, președintele PSD l-a luat în vizor pe Mark Rutte, premierul Olandei, unul dintre oponenții aderării României la spațiul Schengen. Mark Rutte le declarase jurnaliștilor la Sibiu, în timpul summitului UE din 9 mai de la Sibiu, că România nu se îndreaptă într-o direcție bună și că nu respectăm criteriile unui stat de drept.

„Nu e nicio legătură între intrarea în Schengen şi statul de drept”,  a spus Liviu Dragnea, care i-a acuzat pe oficialii olandezi că vor „să ia Portul Constanța”.

O nouă repriză de „box politic” cu Klaus Iohannis

Liderul PSD a continuat și cu o nouă repriză de atacuri la adresa președintelui Klaus Iohannis. Liviu Dragnea a apreciat că președintele țării a folosit bani publici și summitul UE pentru a-și face campanie în vederea alegerilor prezidențiale de la toamnă.

„I-aţi văzut pe liderii europeni la Sibiu, Iohannis a ţinut să reprezinte România doar el singur. Nu a invitat pe nimeni. Aşa cum a furat casele, a furat şi Ziua Europei. A folosit această ocazie doar pentru el, pentru a câştiga ceva. A folosit acest summit pentru România? A folosit acest summit, făcut cu bani mulţi, pentru campania lui electorală, pentru interesele lui mărunte politice şi şi-a chemat stăpânii. L-am văzut cu toţii la televizor.  Se plimba singur şi nu-l băga nimeni în seamă. Asta este soarta slugilor, sunt folosite, dar nu sunt băgate în seamă. Acolo la Sibiu sunt sigur că Iohannis a mai cerşit, pentru că numai de asta este în stare. Nu l-a auzit nimeni vorbind pentru români, bătându-se pentru România, luptându-se pentru ceea ce trebuie să primim, pentru respectul cuvenit. A profitat că a fost singur şi a lucrat împotriva României. A atacat guvernul ţării lui, a atacat democraţia, justiţia, tot ceea ce este mai bun în această ţară.” Liviu Dragnea

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI