Carmen Avram, prima declarație publică după alegerile europarlamentare. Ce a recunoscut la Antena 3

Carmen Avram a făcut prima declarație publică după alegerile europarlamentare 2019

Carmen Avram, membru PSD, a făcut prima declarație după alegerile europarlamentare într-un interviu ce va fi difuzat integral, sâmbăTă dimineață, la Be EU.

Carmen Avram a făcut prima declarație publică după alegerile europarlamentare

Carmen Avram, cunoscuta fosta prezentatoare a emisiunii ”În premieră” de la Antena 3, a fost unul dintre portdrapelurile listei PSD pentru alegerile europarlamentare care s-au desfășurat pe 26 mai 2019. Deși politica, la acest nivel, a intrat în viața sa de curând, Carmen Avram a intrat în televiziune de decenii. Provenită dintr-o familie cu origini străine, bulgari și greci din partea tatălui, austrieci din a mamei, fosta realizatoare TV este născută la Vișeu de Sus. Și-a început cariera la Pro TV, în 1996, și a lucrat acolo până în anul 2010. Avram a fost editorul Știrilor Pro TV și tot la acest post a inventat emisiunea ”România, Te iubesc”.

Carmen Avram, prima declarație publică după alegerile europarlamentare. Ce a recunoscut la Antena 3
Carmen Avram, unul dintre portdrapelurile listei PSD pentru alegerile europarlamentare

Din 2010, Avram a intrat la Antena 3, unde și-a continuat visul de la Pro, dar cu un alt nume: ”În premieră”. Când emisiunea a ajuns la 17 sezoane, jurnalista a schimbat macazul și s-a alăturat Partidului Social Democrat. ”Voi face și politică așa cum am făcut și presă: onest, curajos, cu mintea limpede și cu tot sufletul”, a declarat Carmen Avram la acea vreme. Ajunsă la europarlamentare, chiar și trecând de ele, jurnalista a răspuns mai multor întrebări legate de subiectul cu pricina.

”Voi fi pentru prima dată în situația în care voi negocia pentru țara mea”

În interviul despre care vorbeam mai sus, a cărui ghid a fost Sabina Iosub, întrebată care este scopul său principal ca europarlamentar, Avram a răspuns: „E o categorie vitregită la noi în țară, fermierul român. Franța dorește să ne lase fără subvenții la ferme care sunt mai mari de 500 de hectare. Va fi o bătălie grea. Aflu că Dacian Cioloș își dorește această comisie și vrea să o prezideze și având în vedere trecutul lui de comisar când a negociat foarte prost cu România, cred că voi avea o bătălie foarte grea. Voi fi pentru prima dată în situația în care voi negocia pentru țara mea”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI