Carmen Avram îi dă peste cap planurile lui Liviu Dragnea: ”Cred că duminică își anunță candidatura la președinție”

Carmen Avram îi dă peste cap planurile lui Liviu Dragnea: ”Cred că duminică își anunță candidatura la președinție”
Carmen Avram / Facebook

Carmen Avram, candidată PSD la alegerile europarlamentare, dă de înțeles că ar cunoaște planul lui Liviu Dragnea. Fosta jurnalistă e de părere că liderul PSD își va anunța duminică, în ziua alegerilor, candidatura la europarlamentare.

Liviu Dragnea a anunțat că PSD va anunța duminică, chiar după închiderea urnelor, candidatul partidului la prezidențiale. N-ar fi exclus ca liderul PSD să-și anunțe candidatura, mai ales că a făcut anunțul privind numele candidatului atunci când a fost întrebat dacă va candida.

Carmen Avram, a doua pe listele PSD pentru europarlamentare, e de părere că președintele partidului e cel mai potrivit pentru a intra în cursa prezidențială.

Carmen Avram antena 3 Dancila

De ce crede Carmen Avram că Dragnea își va anunța candidatura

Carmen Avram e de părere că cea mai potrivită persoană pentru candidatura la prezidențiale din partea PSD este Liviu Dragnea.

”Cred că duminică seara Liviu Dragnea va anunța că va candida din partea PSD la prezidențiale și din punctul meu de vedere este și normal să fie așa (…) Acest Guvern a avut foarte multe realizări, un program foarte bun. Au început foarte multe proiecte, au început să fie construite autostrăzi, au fost tăiate contracte păguboase pentru statul român. Oamenii o duc mai bine, fermierii sunt mulțumiți. Oricum, anunțul va fi făcut într-o atmosferă festivă, când PSD va fi câștigat alegerile, nu într-o piață goală, fără niciun om alături.”
Carmen Avram, candidată PSD la europarlamentare

Dragnea dă de înțeles că ar putea candida la prezidențiale

Zvonurile despre o posibilă candidatură la prezidențiale a lui Liviu Dragnea au fost alimentate chiar de liderul PSD. Întrebat, la Adevărul, dacă va candida din partea PSD, Dragnea a spus că anunțul va fi făcut chiar duminică, pe 26 mai.

Adică în ziua alegerilor europarlamentare și cu o zi înainte de anunțarea sentinței finale în procesul său.

„Starea indusă în națiune de către Iohannis îmi creează convingerea că bătălia pentru funcția prezidențială devine foarte importantă. Dacă acolo rămâne în continuare Iohannis, eu nu sunt Casandra, dar încă cinci ani de zile după 2019, tot ce s-a făcut în România bun, dar absolut tot ce s-a făcut bun, se va alege praful. (…) această funcție devine importantă, iar PSD se va pronunță duminică seară, după alegeri”
Liviu Dragnea, președintele PSD