Care este starea Gabrielei Cristea şi a fetiţelor sale după ce au fost diagnosticate cu Covid: “Ne rugăm la Dumnezeu să fie bine”

Care este starea Gabrielei Cristea şi a fetiţelor sale după ce au fost diagnosticate cu Covid: “Ne rugăm la Dumnezeu să fie bine”
Prezentatoarea a povestit totul

Clipe de coșmar pentru Gabriela Cristea, Tavi Clonda și cele două fetițe ale lor.

Toată familia Gabrielei Cristea, infectată cu covid

Toată familia s-a infectat cu virusul care provoacă covid. Prima a fost Gabriela Cristea, iar la câteva zile a urmat Tavi, apoi fetele.

Cei patru se simt bine acum, însă vedeta povestește că a fost foarte greu de gestionat întreaga situația, mai ales pentru cele două fetițe.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, dar și cele două fetițe, au ieșit pozitivi la covid. Din fericire, cei patru au făcut forme ușoare ale bolii și nu a fost necesară intervenția medicilor sau spitalizarea.

Familia prezentatoarei s-a izolat acasă și toți cei patru membri urmează tratamentele prescrise de medic.

Gabriela Cristea a avut toate simptomele clasice ale bolii, inclusiv pierderea gustului și a mirosului.

Tavi Clonda a trecut mai bine prin boală, fără simptome, însă cu o stare generală de rău în primele zile.

„Până pe la 17.00, fetele dorm şi atunci ne odihnim şi noi. Orele lor de somn sunt şi ale noastre. M-am simţit mai rău la început când aveam un pic de febră, eram mai pleoştit un pic. Acum mai am ansul înfundat. E o stare de gripă.

Fetele dorm, sunt ok, n-au trecut prin etape din astea dificile, au avut o tuse la început, dar acum e din ce în ce mai rară. Acum se joacă, sunt active, răstoarnă casa cu susu-n jos. Din câte ştiu, copiii fac forme uşoare. Pot fi şi cazuri grave, dar ne rugăm la Dumnezeu să fie bine”, a declarat Tavi Clonda la Antena Stars.

Cum se simt fetițele

Prezentatoarea a declarat că a avut ceva de tras cu fetițele, dar nu din cauza virusului, ci pentru faptul că ele au fost nevoite să stea departe de mama lor când aceasta a aflat că este pozitivă.

„Eu cred că noi am avut toţi de la început, de-aia ne-am izolat în casă. Din momentul în care am fost diagnosticată, ne-am închis cu toţii în casă, pe fete nu le-am mai dus la grădiniţă.

Eu am rămas fără gust şi fără miros, Tavi, în schimb, le are pe-amândouă.

Nu au fost momente critice în modul de manifestare a bolii. Partea psihologică e, însă, foarte greu de gestionat în situaţia asta. În prima zi când m-am închis in dormitor, Victoria a venit şi a început să bată la uşă pentru că nu înţelegea de ce nu ies.

La patru ani, înţelege pentru cinci minute, dar după cinci minute uită şi o ia de la capăt„, povesteşte Gabriela.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI