Care este situația lui Ianis Hagi la Rangers. Gerrard a explicat ce se întâmplă

Care este situația lui Ianis Hagi la Rangers. Gerrard a explicat ce se întâmplă
Ianis Hagi, la primul meci la care nu a fost folosit deloc la Glasgow Rangers. Tocmai în derby-ul cu Celtic

Glasgow Rangers a obţinut o victorie foarte importantă în faţa rivalei Celtic, în Old Firm Derby, scor 2-0. Fundaşul central Goldson a marcat o „dublă” în faţa rivalei, iar Ianis Hagi a fost uitat pe banca de rezerve. Steven Gerrard l-a ales pe Brandon Barker în detrimentul atacantului român, deşi fanii lui Rangers nu au fost deloc de acord cu decizia sa. Steven Gerrard a recunoscut că Ianis, omul cu cele mai multe pase decisive din Scoţia, merita să joace. Dar că l-a trimis în locul lui pe Barker pentru că îi dorea la mijloc pe Davis, Kamara şi Arfield. Aşa că englezul a urcat în ofensivă.

Ianis Hagi nu a intrat deloc în victoria cu Celtic, scor 2-0. Ar putea reveni ca titular la meciul cu Standard Liege, din Europa League

„A fost dificil să stabilesc echipa de start. Hagi merita să joace, la fel și Jack, însă Davis, Kamara și Arfield s-au descurcat foarte bine cu Galatasaray și am crezut că acest meci va semăna. Sunt mulțumit cu evoluția lor”, a declarat Steven Gerrard la finalul partidei cu Celtic Glasgow.

Serios afectată de pandemia de coronavirus, Celtic nu a putut alinia un „prim 11” suficient de competitiv. Partida a fost dominată clar de Rangers, iar Gerrard nu l-a mai introdus deloc pe Ianis Hagi. Gerrard l-a scos pe Barker în minutul 64, dar a fost introdus Jordan Jones, nu Ianis. Cel mai probabil, românul va fi titular în partida de joi, din Europa League, contra celor de la Standard Liege.

Cu acest rezultat, Glasgow Rangers îşi confirmă poziţia de lider în Scoţia. Are 29 de puncte după primele 11 partide, faţă de doar 25 ale rivalei sale. Dar Celtic are un meci mai puţin disputat. După 9 ani în care Celtic a reuşit să îşi asigure titlul de campioană, fanii lui Rangers speră că acesta va fi sezonul lui Rangers.