Care este numele adevărat al lui Sore. Ce a făcut cu primii bani câștigați la 11 ani

Autor: Andrei Simion - 08:33, 16 ian. 2020
Ce a făcut Sore cu primii bani câștigați la 11 ani

Sore este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Are peste 700 de mii de urmăritori pe contul de Instagram și numeroși fani la concertele pe care le susține în întreaga țară. Nu mulți sunt însă cei care îi știu numele adevărat.

Ce a făcut Sore cu primii bani câștigați la 11 ani

Sore, pe numele ei real Sorina Mihalache, a avut prima trupă la vârsta de 11 ani. Ea a povestit la un moment dat o întâmplare amuzantă din acea vreme și a dezvăluit ce a făcut cu primii bani pe care i-a obținut din muzică.

„Mi-am luat dulciuri şi ceva hăinuţe, diverse chestii. Părinţii mei mă supravegheau, mergeau cu mine peste tot! Trupa se numea Dolly! Eram patru fete, iar acum una dintre ele e medic stomatolog, alta e cântăreaţă la Operetă şi alta a plecat din ţară. Am mai vorbit cu ele din când în când.

Eram la Baia Mare şi am semnat unui băiat cu markerul pe adidaşii lui albi. Aveam turneu prin toată ţara şi pe mine m-a şocat că m-a rugat să fac aşa ceva. El şi-a dorit foarte mult acest lucru. Nu ştiu ce face acum, dar sper că ne-am mai întâlnit în alte circumstanţe, cu celelalte trupe din care am făcut parte, Crazy Winn, LaLa Band. Eram de aceeaşi vârstă. Noi cântam pentru cei de vârsta noastră”, a mărturisit Sore.

Sorina Mihalache, cunoscută ca Sore Mihalache, alias Sore, este o actriță de televiziune, dansatoare și cântăreață română de muzică pop și pop-rock cu influențe de electro funk. Sorina a devenit cunoscută național și internțional odată cu distribuirea sa în serialul de televiziune Pariu cu viața, apoi prin hiturile cu care a cucerit Romania: Different, Dor sa-ti fie dor, Beautiful life, Cand vremea e rea, Noapte calda, Dintr-o mie de femei sau Jumatate. Detine un brand de haine, e mama unei fetite de 3 ani si unul dintre cei mai de succes endorseri/influenceri din Romania, datorita stilului fresh, cool si young.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI