Care este meseria ei în acte. Neașteptat cu ce se ocupă Vlăduța Lupău, în afară de muzică

Care este meseria ei în acte. Neașteptat cu ce se ocupă Vlăduța Lupău, în afară de muzică
Ce meserie are în acte Vlăduța Lupău

Vlăduța Lupău a devenit cunoscută publicului larg datorită timbrului său, dar și a pieselor populare pe care le interpretează. Cu toate acestea, tânăra cântăreață de muzică populară are altă meserie în acte. Cu ce se ocupă Vlăduța Lupă, în afară de muzică?

Cu ce se ocupă, de fapt, interpreta de muzică populară Vlăduța Lupău

Ce meserie mai are Vlăduța Lupău în afara de cea de interpretă de muzică populară
Ce meserie mai are Vlăduța Lupău în afara de cea de interpretă de muzică populară

Vlăduța Lupău este noul fenomen de pe Youtube. Tânăra artistă în vârstă de 28 ani adună milioane de vizualizări la clipurile sale și se bucură din plin de succes. Vlăduța a început să cânte de la o vârstă fragedă, iar la vârsta de patru ani știa deja ce vrea să facă pentru tot restul vieții. Însă, chiar dacă muzica a fost prima ei pasiune, tânăra a terminat Facultatea de Medicină Veterinară, din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca, dar a continuat tot cu prima dragoste: cântecul.

„Am ales această facultate, deoarece este tradiție de familie. Mama este medic veterinar, iar tata inginer zootehnist. Dar, bineînţeles, şi pentru dragostea faţă de animale. Îmi place tare mult, motiv pentru care urmez studiile doctorale din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca”, a povestit cântăreața.

De asemenea, Vlăduța a urmat și studiile doctorale din cadrul aceleași facultăți și crede cu tărie că între muzică și animale există o legătură puternică

”Da, animalelor le place muzica! Sunt atâtea videoclipuri cu animale pe internet unde se vede clar că şi ele sunt muzicale. Sper totuși că le place şi muzica populară!”, a afirmat cântăreața.

Vlăduța Lupău este măritată cu un fotbalist

Cu cine este căsătorită Vlăduța Lupău
Cu cine este căsătorită Vlăduța Lupău

Interpreta de muzică populară o duce bine pe toate planurile, în muzică se bucură de un mare succes, iar pe plan sentimental se bucură de toată iubirea și susținerea soțului său. Vlăduța Lupău este căsătorită cu fotbalistul Adrian Rus, portat la CFR Cluj. Cei doi s-au cununat în luna noiembrie, după o poveste de dragoste care durează de cinci ani

„Îmi era foarte simpatică și zâmbetul mi-a plăcut cel mai mult la ea. Dacă nu făceam eu primul pas, poate eram tot în aceeași relație de prietenie”, a declarat Adrian Rus. La începutul acestui an, Vlăduța mărturisea că își dorește o nuntă mare la care să invite toți prietenii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI