Care este, de fapt, motivul pentru care Windows 10 nu mai este piratat de nimeni

Care este, de fapt, motivul pentru care Windows 10 nu mai este piratat de nimeni
Windows 10 nu mai este piratat

Microsoft ar trebui să admită înfrângerea și să ofere cheile de produs Windows 10 gratuit, utilizatorilor acestuia. Iată care este motivul pentru care Windows 10 nu mai este piratat de nimeni.

Motivul pentru care Windows 10 nu mai este piratat

Potrivit en.wikipedia.org, windows 10 este un sistem de operare dezvoltat de Microsoft și lansat ca parte a familiei sale de sisteme de operare Windows NT. Este succesorul Windows 8.1, lansat cu aproape doi ani mai devreme pentru producție la 15 iulie 2015 și pentru publicul larg la 29 iulie 2015.

Windows 10 a fost disponibil pentru descărcare prin MSDN și Technet și ca upgrade gratuit pentru copii cu amănuntul ale utilizatorilor Windows 8 și Windows 8.1 prin Windows Store și utilizatorii Windows 7 prin Windows Update.

Versiuni Windows 10

Windows 10 primește noi versiuni în mod continuu, care sunt disponibile fără costuri suplimentare pentru utilizatori, pe lângă versiunile de testare suplimentare ale Windows 10, care sunt disponibile pentru Windows Insiders. 

Potrivit techradar.com, de-a lungul anilor, unele computere au fost actualizate de atâtea ori încât s-ar putea susține că nu mai sunt aceleași computere pe care a fost instalat inițial Windows 10. Un fel de Corabia lui Tezeu despre care vorbea Vision la sfârșitul WandaVision. Cu versiunile anterioare de Windows, de fiecare dată când îl reinstalam, trebuia să introducem cheia de produs. În zilele noastre, Windows 10 pare să funcționeze perfect fără una – cu excepția unui filigran care ne încurajează să activăm Windows 10. Și, dacă ați activat Windows 10 odată, cu o cheie de produs, pare a fi suficient, indiferent de câte ori reinstalați din nou – ștergându-se complet unitatea de disc.

Windows 10 pentru descărcat

Cei care doresc să descarce Windows 10, trebuie să știe că acesta poate fi descărcat gratuit de pe site-ul oficial Microsoft. Pentru a face acest lucru nu este nevoie să plătim, ci doar să avem la îndemână un stick de memorie de 8-16GB. Nu mai este nevoie să îl descărcăm de pe torrent și să îl activăm prin metodele vechi.

Potrivit arenait.ro, Windows 10 poate să funcționeze și fără să îl activăm, dar poate să fie limitat. Este foarte simplu de activat nefiind nevoie de programe speciale de activare sau de crack-uri precum cele pe care le foloseam pe vremea XP-Ului sau a Windows-ului 7.

Licențe Windows 10

Motivul pentru care Windows 10 nu mai este piratat este acela că licențele au devenit foarte ieftine, mai ieftine ca niciodată. Acestea costă doar 12 euro. Cele mai avantajoase sunt pachetele Office la prețuri foarte bune sau combinațiile de licențe între Windows și Office.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI