Care este cea mai mare frică a Ilincăi Vandici. Are această teamă majoră de când a devenit mamă

Care este cea mai mare frică a Ilincăi Vandici. Are această teamă majoră de când a devenit mamă
Care este frica Ilincăi Vandici de când a devenit mamă?

Ilinca Vandici și-a deschis sufletul și a mărturisit care este cea mai mare frică a sa de când a devenit mamă. Aceasta se teme extrem de tare de un detaliu pe care cel mai probabil multe mame îl știu.

Ce frică uriașă are Ilinca Vandici de când a devenit mamă?

Ilinca Vandici vorbește deseori despre felul în care îl crește pe fiul său, ce alegeri a făcut până acum în educația lui și cum s-a schimbat micuțul ei până în acest punct. Aceasta este o mamă fericită și îl adoră pe Zian care crește văzând cu ochii.

Moștenitorul vedetei are patru ani și este motivul fericirii femeii. Prezentatoarea de televiziune și-a deschis sufletul în cadrul unui interviu și a mărturisit care este teama sa cea mai mare de când a venit pe lume acesta.

Mai multe mămici s-au regăsit aici pentru că procedează la fel când vine vorba despre copiii lor. Ea a recunoscut că este genul care golește cardul pentru a-i cumpăra chiar mai multe decât este nevoie lui Zian. Chiar și din acest punct de vedere se află acum pe locul doi.

Aceasta a dezvăluit că îi este teamă cel mai tare de moarte, mai cu seamă că acest sentiment s-a accentuat de când s-a născut Zian. Din acest motiv este chiar mai precaută decât înainte.

„Sunt genul de mămică care golește cardul pentru a-i cumpăra copilului mai multe decât pentru ea însăși. În egală măsură, fiind băiat, variantele nu sunt atât de diversificate, precum ar fi la fete. În general, îmi place să-l îmbrac monocrom. Îmi place să fie cool, fashion, să se simtă bine, confortabil, foarte fresh și young… că are doar patru ani.

Mi-e teamă de moarte, nu știu de unde și de ce am această frică, o am de ceva vreme, accentuată mult mai mult de când s-a născut Zian. Încerc să fiu cât se poate de reținută și precaută cu toate riscurile la care mă supun pentru că îmi doresc să fiu cât mai mult timp alături de copilul meu și alături de familia mea, și atunci n-aș vrea să se întâmple ceva …”
Ilinca Vandici (Sursa: ciao.ro)

„Zian a venit foarte repede și atunci amintirile noastre sunt în trei”

Întrebată despre timpul petrecut strict în cuplu, Ilinca a mărturisit că dorește să valorifice cât mai mult acest lucru pentru că băiatul ei a venit pe lume la scurt timp de când a început povestea lor de dragoste.

Cu toate astea, vedeta a mai adăugat că ambii s-au descurcat de minune și că nu ar schimba nimic. Moderatoarea este foarte mulțumită de postura în care se află și de nivelul la care a ajuns.

„Aș valorifica cumva timpul în doi, pentru că Zian a venit foarte repede și atunci amintirile noastre, sau 90% dintre ele sunt în trei. Dar, eu zic că ne-am descurcat foarte bine și în formula aceasta, de trei. Asta aș fi făcut, aș fi amintiri în doi, dar atât, sunt foarte mulțumită de locul și nivelul la care sunt acum, n-aș schimba nimic”, a declarat aceasta pentru sursa citată.

Urmăriți Playtech.ro și pe