Care este adevărul omis de Nadia Comăneci?! Ce a spus marea gimnastă a României

Care este adevărul omis de Nadia Comăneci?! Ce a spus marea gimnastă a României
Adevărul omis de Nadia Comăneci

Nadia Comăneci a omis câteva detalii într-un interviu pentru Digi Sport în care a vorbit despre pandemie și vaccin. Gimnasta a declarat că „ nu am mai ieșit din bârlog din martie, nici măcar local”, de când pandemia de COVID-19 a lovit și Statele Unite, în iunie 2020 dezvăluind într-un interviu pentru ”Sinteza Zilei” de la Antena 3 că a mers cu regularitate la sala de sport în martie, pentru a antrena câțiva sportivi.

Informațiile omise din adevărul Nadiei Comăneci. „N-am mai ieșit din bârlog din martie, nici măcar local”

Stabilită în Oklahoma, Zeița de la Montreal era o prezență constantă la multe gale de renume ale sportului mondial și călătorea în toată lumea. Situația delicată cu care Pământul se confruntă a determinat-o pe aceasta să se protejeze, alegând să nu mai părăsească granițele statului Oklahoma.

„N-am mai ieșit din bârlog cu pandemia asta din martie, n-am mai călătorit nici măcar local pentru că este un risc care nu e necesar în momentul de față. Dar să sperăm că ne vine rândul la vaccin și se mai deschid portițele de siguranță. Sunt în Oklahoma acum, normal că o să mă vaccinez”, a declarat gimnasta pentru sursa numită.

În iunie, în schimb, Nadia Comăneci povestea într-un interviu  cum decurgea situația în SUA, în ceea ce privește noul coronavirus, și cum îi pregătește pe elevi.

„Avem sportivi în fiecare zi de pe 15 mai, am început cu doar câțiva sportivi, i-am împărțit pe serii, grupe la fiecare aparat, au rămas în același nucleu și la următoarele aparate. Se dezinfectează aparatele de fiecare dată după o serie și încercăm să menținem distanțarea între sportivi. Am primit regulile statului Oklahoma cu ce se întâmplă. Avem speranța că va fi bine, dar nu știm când va fi bine, trebuie să învățăm să trăim cu acest virus. Trebuie să facem pași mici pentru că economia este în pericol și încercăm să mișcăm și noi lucrurile prin redeschiderea Academiei”, spunea Nadia Comăneci.

Mesajul ei pentru români

Nadia Comăneci le-a transmis gânduri bune românilor, aducând în vedere și rezultatele gimnastelor de la Campionatul European din Turcia: „Pot să spun că a fost un an acest an extrem de dificil pentru țara noastră și pentru întreaga planetă în acest an pandemic. Să sperăm că această victorie a sportului care a revenit pe hartă în momentul de față aduce o bucurie și un zâmbet, o speranță că anul 2021 va fi mult mai bun decât acesta”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI