Cât costă realizarea unui singur episod din Las Fierbinți. Atât plătește Pro TV!

Cât costă realizarea unui singur episod din Las Fierbinți. Atât plătește Pro TV!
Căt plătește Pro TV pentru un singur episod Las Fierbinți.

Las Fierbinți, serialul de comedie de pe Pro TV, revine în septembrie cu sezonul cu numărul 16. Producția va avea premiera pe 10 septembrie (marți), de la ora 20.30. Iar serialul este programat, ca și până acum, în zilele de marți și joi, de la 20.30. Serialul revine cu aventurile acelorași Celentano, Firicel, Aspirina, Dorel, Giani sau Ardiles.

Cât plătește Pro TV pentru un singur episod din Las Fierbinți

Povestea de succes continuă, mai mult decât și-ar fi imaginat chiar și cei mai opțimiști dintre realizatorii acestuia. Cu o audiență medie de peste 1,5 milioane de telespectatori pe episod, ”Las Fierbinți” a devenit cel mai urmărit serial de comedie din România.

Pe 1 martie, 2012 debuta, timid, la Pro TV, un nou serial de comedie. Era o poveste despre un sat uitat de lume şi locuitorii lui. Scenaristul principal era Mimi Brănescu, regizor Dragoş Buliga, alături de Constantin Popescu, iar producători Andrei Boncea şi Cristina Dobriţoiu.

Scenaristul Mimi Brănescu a povestit cât ia pe un episod pentru scenariu. ”Noi nu aveam 2 lei. 3.000 de euro am zis, pe un episod. Am spus asta ca să ne zică nouă NU și noi să fim liniștiți că «băi, noi am vrut, dar dacă ne apucăm de treabă asta pe care nu o cunoaștem, costă.» Deși noi le-am spus că o cunoaștem. Omul ne-a zis: «nu pot să vă dau 3.000, e mult, dar vă dau 2.500»”, a mai spus el.

Actorii din filmul Las Fierbinți.
Cât costă producția unui singur episod Las Fierbinți de la Pro Tv.

Principalele roluri din Las Fierbinți

Rolul lui Celentano, jucat de Adrian Văncică, nu era prevăzut în scenariu. Ardiles, interpretat de Mihai Mărginanu, era la vremea respectivă cântăreţul hoţ și bețiv al satului. Între timp, rolul bețivului i-a fost încredințat lui Văncică.

Nici rolul Aspirinei nu era în scenariu. Mirela Oprişor, soţia scenaristului, se aștepta mai degrabă la un rol de doctoriță decât la unul de femeie ușoară.

Povestea contiuă

După cinsprezece sezoane de succes, regizorul serialului promite telespectatorilor un sezon savuros în care personajele deja consacrate vor fi surprinse în situații noi. Gașca veselă, formată din Bobiță, Giani și Dorel, va încerca, ca de fiecare dată, să se îmbogățească rapid, fără a face nimic, dacă se poate.

Localitatea „va prospera” sub conducerea celui mai gospodar și inspirat primar din câți a avut liniștita urbe. Vasile va face tot posibilul pentru a-și oferi tot ce-i mai bun lui însuși. Lucrurile „nu vor scăpa de sub control” nicio clipă, șeful de post Robi fiind extrem de „vigilent” la tot ce mișcă și la ce întreprind sătenii!

„Telespectatorii să se aștepte că nu schimbăm nimic. Da, se schimbă aventurile prin care trec personajele, dar noi nu schimbăm nimic. Nu moare nimeni!”, a spus Adrian Văncică, actorul care-l interpretează pe Celentano, potrivit paginademedia.ro.