14 sept. 2024 | 14:42

Care dintre cei trei jurați de la Masterchef câștigă cel mai bine. Chiar ei au dezvăluit: „De la Pro TV mai puțin, de la Dumnezeu mai mult!”

Emisiuni TV
Care dintre cei trei jurați de la Masterchef câștigă cel mai bine. Chiar ei au dezvăluit:
Care dintre cei trei jurati de la Masterchef castiga cel mai bine

Emisiunea MasterChef de la Pro TV este una dintre cele mai apreciate producții culinare din România, avându-i în juriu pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Popularitatea celor trei chefi a ridicat mereu întrebarea: cine câștigă mai mult? Recent, aceștia au dezvăluit câteva detalii despre veniturile lor într-un interviu cu Cătălin Măruță.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu sau Cătălin Scărlătescu? Cine este juratul de la MasterChef cu cel mai mare salariu

Invitați la emisiunea lui Cătălin Măruță, într-un segment plin de provocări, cei trei jurați de la MasterChef au fost întrebați despre salariile pe care le încasează pentru rolul lor în show.

Sorin Bontea a fost cel care a răspuns primul, surprinzând pe toată lumea prin sinceritatea sa: ”Niciunul nu câștigă mai mult. Avem același salariu”.

Acesta a adăugat că, deși toți trei au salarii egale, simte că a muncit mai mult de-a lungul anilor. Totuși, acesta a concluzionat cu umor: ”De la Pro TV mai puțin, de la Dumnezeu mai mult!”.

Florin Dumitrescu a glumit la rândul său, spunând că ”fiecare își face ciubucurile separat”, făcând referire la proiectele și afacerile personale pe care fiecare chef le are în afara emisiunii. În ciuda salariilor egale de la MasterChef, veniturile suplimentare ale fiecăruia sunt cele care fac diferența.

Frăția chefilor. Unitate și în fața camerelor, și la negocieri

Cătălin Scărlătescu, cunoscut pentru stilul său nonconformist, a completat: ”Chiar dacă unul e ulei și altul e scorțișoară, în frăția asta nu se taie, nu se împarte”. Cei trei chefi au negociat contractele împreună, confirmând că salariile lor sunt identice, cel puțin în ceea ce privește MasterChef.

Întrebarea referitoare la suma exactă a rămas fără răspuns, lăsând loc speculațiilor. Cu toate acestea, cert este că popularitatea emisiunii și succesul fiecăruia dintre cei trei chefi le asigură venituri substanțiale. În afara platourilor de filmare, aceștia sunt implicați în diverse proiecte, de la restaurante și evenimente culinare, la contracte de imagine și alte emisiuni de televiziune.

Citește și Cine este Petre Catană, concurentul care le-a gătit pietre juraților de la Masterchef România: ”Le guști tu primul!”!

Proiectele personale completează veniturile

Deși veniturile obținute la MasterChef sunt egale, fiecare dintre cei trei chefi își rotunjește câștigurile prin activități separate. Sorin Bontea este activ în restaurante și evenimente private, Florin Dumitrescu colaborează cu diverse branduri și organizează workshop-uri culinare, în timp ce Cătălin Scărlătescu este un nume cunoscut în industria ospitalității.

Cine câștigă cel mai mult rămâne un mister, dar un lucru este cert: succesul celor trei chefi nu se măsoară doar în cifre, ci și în respectul și admirația publicului, obținute prin muncă și pasiune. La MasterChef, egalitatea financiară este cheia, dar activitățile din afara show-ului sunt cele care fac diferența.

Citește și Dieta lui Cătălin Scărlătescu. Juratul MasterChef a slăbit 50 de kg în timp record. Alimentul la care a renunțat definitiv!

Parteneri
Ce gest impresionant a făcut soțul Ancăi Molnar la trei luni de la moartea soției. Mesajul care a surprins pe toată lumea
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Două vedete au trișat la Asia Express. Totul a fost filmat și dat la TV
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Plata cu cardul. Se dau banii înapoi. Anunț pentru românii care plătesc mereu cu cardul bancar
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
TRUMP scoate ATU-UL campaniei! ÎNTÂLNIREA surpriză care îl va ÎNFURIA pe PUTIN
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro