08 iun. 2023 | 20:16

Care ar fi adevăratul motiv pentru care Regele Charles vine în România. Detaliul care a ieşit acum la iveală

News
Care ar fi adevăratul motiv pentru care Regele Charles vine în România. Detaliul care a ieşit acum la iveală
De ce ar veni, de fapt, regele Charles in Romania

Regele Charles a descoperit România de mai mulți ani, iar de atunci vine periodic în țara noastră. Astfel, zilele trecute a făcut o primă vizită în calitate de Rege în România, însă vizită neoficială. Astfel, mulți dintre români se întreabă care ar fi adevăratul motiv pentru care Regele Charles tot vine în România. Detaliul care a ieşit acum la iveală.

Teoria conspirației. De ce ar veni cu adevărat Charles în România. Nimeni nu ar fi bănuit așa ceva

Ultima vizită a proaspătului Rege Charles al III-lea în România a avut loc între 2 și 7 iunie, capul încoronat petrecând majoritatea zilelor în satul Viscri, acolo unde are cumpărată o proprietate.

Ce-i drept, mai întâi s-a întâlnit cu președintele României, după care s-a dus întins în Transilvania, unde de altfel s-a văzut aproape în fiecare zi cu oamenii din zonă și nu numai. Sunt unii care au parcurs sute de kilometri pentru a-l vedea pe Regele Marii Britanii.

Lumea se întreabă ce caută Charles în România

Astfel, cei mai reticenți dintre români, care nu cred cele spuse de Regele Charles, că România este o țară frumoasă, cu locuri frumoase, plină de cultură și de oameni frumoși, se tot întreabă ce caută acesta periodic în România.

Cel care crede că a deslușit motivul pentru care Regele Marii Britanii ar veni în România nu ar avea nici cea mai mică legătură cu cultura, plantele, meseriile vechi, peisajele…etc, este Zoso.

Regele ar veni în România pentru că vrea să se distreze cum îl taie capul

Vloggerul este de părere că fiul Reginei Elisbeta a II-a vine din cu totul alte motive la noi.

Ar veni în România după ce a fost sfătuit de alții că aici ar fi țara tuturor posibilităților, unde se poate bea liniștit și se pot face tot felul de alte lucruri greu de făcut pentru un om de nivelul lui, acasă în Anglia.

Regele ar fi foarte liniștit când vine în România

„De aia zic, omul vrea să stea și el la o masă, să îi cânte lăutarii la ureche, să bea o bere rece, să vadă un program artistic, să mănânce o mămăliguță cu niște cărniță și să nu îl frece nimeni la melodie cu maiestate, dar nu se cade să vă p….i pe dvs. în acest local, alături de popor, haideți în conacul dvs….”, crede Zoso.

Regele Charles a stat mai mult pe câmpuri

Asta ar fi teoria, vloggerul susținând că mai toate vedetele au astfel de locuri, unde se retrag pentru a face tot ce vor, fără să îi știe nimeni.

Pe de altă parte, cei care au urmărit ultima vizită a lui Charles în țara noastră au putut vedea că acesta a vorbit aproape zi de zi cu lumea, comportându-se exact ca un om de mare valoare și petrecând mult timp pe câmpuri în căutarea de plante speciale.

Parteneri
În ce stare se află Florin Piersic, după ultima operație. Actorul și-a petrecut Paștele în spital, iar medicii au făcut noi declarații
Redactia.ro
Ultimii condamnați la moarte de Ceaușescu, în perioada comunistă. Ce fapte au comis „Bachus” și Ion Pistol, doi dintre cei mai cunoscuți infractori din istoria României
Click.ro
Cine este Kostas Passaris, sau „Fiara din Balcani”, deținutul atât de periculos, încât trebuie mutat din închisoare în închisoare
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Toni Iuruc se reinventează după divorțul de Halep. Ce mai face omul de afaceri
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
A murit o MARE DOAMNĂ a presei din România. A plecat la Ceruri, spre Lumină
Capital.ro
Adio, cafea! Reţeta clasicei licori de dimineaţă se schimbă radical. Noile componente anunţate de oamenii de ştiinţă
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
PENSIE de 24.000 de lei. Cine va PRIMI acești BANI
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Delia, în vacanță cu părinții! În ce destinație de vis i-a dus pe mama și tatăl ei de Paște. Imagini rare
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro