Cine este vedeta care a drogat și jefuit bărbați. Ce motivație avea

Cine este vedeta care a drogat și jefuit bărbați. Ce motivație avea
Cardi B a mărturisit că a drogat și jefuit bărbați

Cardi B, artista care în acest an a devenit prima femeie care a câștigat Premiul Grammy pentru cel mai bun album rap, a dezvăluit motivul pentru care a drogat și jefuit bărbați în perioada în care a fost dansatoare într-un club de noapte.

Cântăreața a fost criticată dur pe rețelele de socializare, mulți internauți fiind de părere că nu merita să primească Premiul Grammy pentru că nu a muncit pentru succes.

Într-un videoclip postat pe Instagram, Cardi B a mărturisit că invita bărbații într-un hotel, îi droga și le lua banii, precizând că a simțit că trebuie să comită aceste fapte pentru a supraviețui. „Nimic nu mi-a fost dat. Nimic!”, a declarat artista înainte de a face dezvăluirile din trecutul ei.

Cardi B a drogat și jefuit bărbați

„Fac parte dintr-o cultură hip-hop unde poți vorbi despre locul din care vii sau despre lucrurile greșite pe care a trebuit să le faci pentru a ajunge unde ești. Am avut opțiuni foarte limitate. Nu am glorificat niciodată lucrurile pe care le-am spus în acel live video, niciodată nu am pus aceste lucruri în muzica mea, pentru că nu sunt mândră de ele și nu simt responsabilitatea de a le expune”, a spus cântăreața din SUA.

Cardi B, câștigătoarea Premiului Grammy pentru cel mai bun album rap
Cardi B, câștigătoarea Premiului Grammy pentru cel mai bun album rap

Cardi B (Belcalis Almanzar) este o cântăreață de muzică rap, trap și hip-hop. A debutat în anul 2017 cu piesa Bodak Yellow, însă a scos piese și înainte de debutul oficial. Ea a scris istorie în muzică în 2018, când a devenit prima femeie din lume care câștigă Premiul Grammy pentru cel mai bun album rap (Invasion of Privacy, lansat pe 6 aprilie 2018).

Jurnaliștii de la Variety și New York Times au scris despre debutul cântereței Cardi B că este „unul dintre cele mai puternice debuturi ale mileniului”, iar „albumul ei nu sună deloc ca ale celorlalți colegi din generația ei.”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI