Cântărețul român care se însoară abia la 66 de ani. Cum și-a cerut iubita de soție

Cântărețul român care se însoară abia la 66 de ani. Cum și-a cerut iubita de soție
Cum și-a cerut soția în căsătorie

Veste neașteptată în lumea muzicii! Gheorghe Gheorghiu, în vârstă de 66 de ani, și-a anunțat logodna. Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, artistul a decis că este momentul să își ceară iubita în căsătorie.

Cântărețul român care se însoară abia la 66 de ani

Dacă prin melodiile sale Gheorghe Gheorghiu pare un romantic incurabil, acum artistul a  demonstrat că și în viața de zi cu zi este la fel. Cântărețul a decis să-și urmeze inima și să facă pasul cel mare.

Deoarece celebrul cântăreț nu și-a expus prea mult viața personală, nu mulți sunt cei care sunt la curent cu povestea de iubire pe care o trăiește acum. Se pare că relația este una foarte serioasă.

Gheorghe Gheorghiu se însoară

Gheorghe Gheorghiu și-a cerut iubita în căsătorie chiar în noaptea de ajun. Momentul a fost filmat de niște prieteni apropiați. Cu această ocazie artistul își ia adio de la burlăcie pentru a doua oară.

Viitoarea mireasă nu a stat deloc pe gânduri și a spus ”DA” , chiar din momentul în care a văzut inelul de logodnă. Gestul romantic al cântărețului fost stropit de lacrimi de bucurie, dar și încurajat și aplaudat de grupul intim de prieteni.

Am primit cel mai frumos dar, inelul de logodnă, dovada prieteniei și iubirii noastre de-o viață! Îți mulțumesc pentru că exiști în viața mea Gigi”, a spus Gabriela, viitoarea doamnă Gheorghiu.

Cine este viitoarea mireasă a lui Gheorghe Gheorghiu

Originară din Brașov, Gabriela Băncescu este cea care urmează să devină soția interpretului. Ea locuiește în america și este una dintre cele mai respectate femei de afaceri din comunitatea din New York, restaurantul pe care îl conduce fiind foarte cunoscut în rândul românilor. Acolo au avut loc nenumărate evenimente artistice, culturale și private.

Gheorghe Gheorghiu a mai fost însurat odată

Deși ce mai cunoscută relație a lui Gheorghe Gheorghiu a fost cea cu Anca Țurcașiu, aceștia nu au ajuns niciodată să se căsătorească. Însă, artistul a mai fost însurat o dată cu Camelia, iar cei doi au și un copil împreună.

Acum, Andra Ștefania Gheorghiu locuiește împreună cu mama sa în San Francisco. Se pare că fiica artistului este foarte talentată și s-a lansat într-o afacere cu pălării în Statele unite.

Fiica lui Gheorghe Gheorghiu a absolvit peste ocean masteratul în Arta comunicării și Tehnologiei avansate și a lucrat într-o companie importantă, având un job foarte bine plătit, în San Jose, aproape de San Francisco, potrivit Spynews.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI