Cântărețul celebru din anii 2000 care l-a lăsat fără cuvinte pe Măruță: ‘Nici să nu aud de alt copil’

Cântărețul celebru din anii 2000 care l-a lăsat fără cuvinte pe Măruță: 'Nici să nu aud de alt copil'
Cântărețul celebru din anii 2000 care l-a lăsat fără cuvinte pe Măruță

Sorin Brotnei, căci despre el este vorba, membru al formației Akcent, formație care făcea furori în anii 2000, a venit azi în emisiunea La Măruță, alături de fiica sa, Ivana.

Cântărețul celebru din anii 2000 care l-a lăsat fără cuvinte pe Măruță

Sorin Brotnei este un tătic devotat, iar alături de soția sa, Ramona, au grijă de fiica lor de nici trei ani, pe nume Ivana. Artistul spune însă că ”jobul” de tată este cât se poate de solicitant, dat fiind faptul că fiica sa este un copil extrem de energic. De altfel, întrebat dacă își mai dorește încă un copil, fostul artist, actualmente antreprenor, a spus clar și răspicat că, pentru moment, nu își mai dorește al doilea copil.

”Am avut multe peripetii cu Iavana, am stat o saptamana in Turcia. Copilul ne-a terminat fizic si psihic. Mai si clachez cu Ivana, eram in apa si tot spunea niste cuvinte nu prea dragute si toata lumea se uita asa ciudat. Am stat mult in Maramures, cate 3-4 luni. Ma vad mutat in Cluj sau Baia Mare. Nici sa nu aud de al doilea copil, cel putin nu in urmatorii doi ani. De atunci acolo mai vorbim”, a mărturisit Sorin Brotnei, în direct, La Măruță.

De altfel, soția fostului artist a mărturisit cum l-a cunoscut pe acesta.

“Eu nu l-am recunoscut, am crezut că este fotograf. Chiar vorbeam cu o prietenă și-i spuneam că mă caută un fotograf. El consideră că m-a curtat foarte mult, eu consider că m-a curtat foarte puțin. Depinde pe cine întrebi. La clinică ne-am cunoscut. A fost un loc bun în care să ne cunoaștem destul de serios. El mi-a părut destul de serios. (…)”, spunea Ramona la PRO TV.

Cum s-a cunoscut Sorin Brotnei și soția sa

“Prima întâlnire a fost cu emoții. Eu m-am conectat de prima dată, de când ne-am văzut la clinică, ea s-a conectat mai greu”, a mai spus solistul.

“Mi-a plăcut foarte mult la el că are simțul umorului și că este o persoană care, indiferent de cât de nerelaxat ai fi, te relaxează din felul în care vorbește. Zâmbește tot timpul și nu ai cum să nu te simți în largul tău cu un om ca el. A decurs totul foarte bine. El, cu interes, eu, fără, dar a decurs totul minunat”, a mai spus aceasta.

Amintim că în decembrie anul 2018, Sorin Brotnei a devenit tată de fată. Micuța a primit numele Ivana.