Cântăreț din România, la un pas să-și piardă soția: “A stat 9 zile în comă, credeam că nu o voi mai vedea” (exclusiv)

Cântăreț din România, la un pas să-și piardă soția: “A stat 9 zile în comă, credeam că nu o voi mai vedea” (exclusiv)
Cantaret din Romania, la un pas sa-si piarda sotia

Este considerat unul dintre cei mai mari cântăreți de muzică de petrecere din România. În cei 70 de ani de viață a adunat amintiri cât pentru trei secole și este, în continuare, apreciat pentru modestia, educația, blândețea și discreția cu care și-a obișnuit publicul, de-a lungul carierei sale longevive. Nelu Vlad de la Azur are multe povești vesele, dar și câteva triste, care și-au lăsat amprenta pe sufletul său. Cum era să rămână fără soția lui Maria.

Cântăreț din România, la un pas să-și piardă soția

Artistul de muzică de petrecere care a înființat una dintre cele mai iubite trupe din anii 80 a vorbit, în premieră, pentru jurnaliștii de la impact.ro despre drama pe care a trăit-o acum mulți ani, când a fost pe punctul de a-și pierde jumătatea. Maria, soția lui Nelu Vlad, a avut probleme grave de sănătate și a fost în comă timp de nouă zile. Doctorii nu îi mai dădeau nicio șansă, însă miracolul a venit atunci când își pierduse orice urmă de speranță.

„Eu și soția mea suntem împreună de 47 de ani, aşa că, atunci când medicii mi-au spus că este foarte bolnavă, nu mi-a venit să cred. Vorbeau de o tumoare pe creier, care trebuia îndepărtată. Soţia mea a stat nouă zile în comă, ajunsesem să cred că nu o voi mai vedea vie.

Mai ales că apăruse şi o embolie pulmonară, în urma operaţiei, şi nu ştiu ce alte complicaţii, la aorta inimii, aşa că nu mai ştiam ce e de făcut. Nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut eu atunci. Este jumătatea mea şi nu mă vedeam deloc trăind fără ea. Şi azi mulţumesc Cerului, că suntem încă împreună”, a declarat Nelu Vlad, în exclusivitate pentru Impact.

Nelu Vlad, despre moartea lui Nelu Ploieșteanu

Invitat în cadrul emisiunii La Măruță de la PRO TV, Nelu Vlad de la Azur a vorbit, cu regret, despre dispariția subită a regelui muzicii lăutărești din România, Nelu Ploieșteanu.

„Ultima data l-am văzut pe Nelu Ploieșteanu acum 2 luni. Unul dintre ultimele simboluri ale muzicii lăutărești s-a pierdut, alături de Catanga. Acum opt luni ne-am întâlnit și m-a invitat să merg la el la Slănic Moldova, unde era zona O, pentru a sta câteva zile, să cântăm împreună. I-am zis că da, merg, dar fix atunci a fost internat la Floreasca.

Era fidel meseriei pe care o avea. Eu am fost, dacă nu știai (n.r – lui Măruță) moderator la TV Brăila-Galați și am avut cei mai mari artiști invitați, l-am avut și pe el invitat. Atâta simpatie a fost atunci. Orice i se cerea, el avea cămara muzicală arhiplină.”, a declarat solistul de la Azur despre regretatul lăutar.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI