Tragedie în muzica populară. Cântărețul care a murit din cauza covid-19

Tragedie în muzica populară. Cântărețul care a murit din cauza covid-19
Un cântăreț de muzică populară din Suceava a murit din cauza COVID-19

Cântărețul de muzică populară George Finiș a murit în această dimineață la Spitalul Județean Suceava. Era internat cu o formă gravă de COVID-19.

George Finiș a murit din cauza COVID-19. Cântărețul de muzică populară se afla în spital din februarie

Interpretul, vestit în zona Sucevei, în vârstă de 61 de ani, a stat inițial 7 zile acasă, sub tratamentul medicului de familie. Nu a răspuns la medicație, iar starea i s-a agravat. Când saturația de oxigen i-a scăzut la 80, doctorul său i-a recomandat internarea în spital. A ajuns acolo în data de 25 februarie, dar nici la tratamentul administrat nu a răspuns.

Pe 31 martie medicii au decis să îi schimbe schema de terapie, iar din 2 aprilie a trecut în Secția de Terapie Intensivă, unde a fost ventilat non-invaziv. În 5 aprilie, presa locală informa că starea solistului s-a îmbunătățit față de săptămâna precedentă, dar este în continuare gravă. Din 13 și până în 15 aprilie, George Finiș s-a sfârșit încet. A fost nevoie să fie intubat, iar în dimineața zilei de sâmbătă, 17 aprilie, a murit la Spitalul de Urgență ”Sfântul Ioan cel Nou” Suceava.

Într-un interviu pentru Monitorul de Suceava, el a susținut că s-a îmbolnăvit la serviciu, deoarece unii dintre colegii săi nu au respectat regulile de prevenție împotriva bolii.

„Am avut colegi care nu prea au respectat măsurile şi de la unul la altul s-a dus. De la o colegă, la un coleg, la un coleg. Deocamdată mă simt bine. Sunt foarte bine tratat de medici, de asistente… Toată lumea îşi dă interesul şi sper să mă duc acasă cât mai repede. Sunt puternic”, a declarat acesta.

Prietenii și fanii sunt îndurerați 

„🖤🖤🖤🖤Dumnezeu să îl odihnească în pace !🙏 Drum lin în lumină !😭/ RIP. George Finiș a plecat astăzi către stele. Să-i fie drumul lin!!! Condoleanțe și putere familiei/ Somn lin suflet frumos și talentat!/ Drum lin către stele!Condoleanțe familiei!O voce deosebita din frumoasa Bucovina!/ Dumnezeu să-l ierte și să îl odihnească în pace condoleanțe familiei păcat prea mulți se duc de tineri.

Sincere condoleanțe familiei și Dumnezeu să-l ierte, a fost un mare cântaret bucovinean 🖤/ Odihnă veșnică ne părăsesc artiștii cu glasuri de îngeri ce ne alinau sufletele. 😢😢😢/ Condoleanțe familiei! Drum lin spre cer, în liniștea raiului să strălucești acolo sus pe cer așa cum ai strălucit și pe pământ! Dumnezeu sa te odihnească în pace!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI