Cântăreața din România care și-a vândut toate proprietățile pentru a pleca din țară: ‘Nu mai am casă și mașină’

Cântăreața din România care și-a vândut toate proprietățile pentru a pleca din țară: ‘Nu mai am casă și mașină’
Cântăreața din România care și-a vândut toate proprietățile din Romania

O cântăreață celebră din România și-a vândut toate posesiunile deținute în România pentru a lua viața de la zero peste hotare, alături de iubit. Astfel, artista s-a grăbit să își vândă casa și mașina, decisă să se mute în America definitiv. Numai că socoteala de acasă nu s-a mai potrivit cu cea din târg, iar între cei doi a intervenit despărțirea. Fără un imobil pe numele ei, aceasta locuiește acum cu chirie.

Cântăreața din România care și-a vândut toate proprietățile pentru a pleca din țară

Cântăreața despre care se face vorbire este Xonia, fosta concurentă de la Survivor România 2022. Ea și-a vândut casa și mașina pe care le avea aici, pentru a se muta cu iubitul pe tărâm american. Doar că, între timp, ea și iubitul s-au despărțit în urmă cu câteva luni, iar ea este nevoită să locuiască cu chirie sau se deplaseze cu taxiul.

Cu toate acestea, Xonia nu regretă schimbarea pe care de bună voie a făcut-o.

„Nu mai am mașină, pentru că îmi făcusem planul să plec din România, așa că am vândut tot ce am avut aici. Am vândut și casa. Momentan așteptăm să vedem ce se întâmplă. Momentan sunt aici. Urma să mă mut în America și e posibil acum să plec în Australia, înapoi la familie. Ne-am despărțit de ceva timp și am rămas buni prieteni”, a declarat Xonia, pentru VIVA.

Vedeta este asumată și susține că este împăcată cu deciziile luate.

„Nu regret că am vândut, pentru că pot să cumpăr oricând din nou. Adică nu mai țin la anumite lucruri cum țineam odată. Mă bucur tare mult că sunt așa, pentru că nu mă mai atașez de un lucru. Oricând pot să schimb o mașină, să iau un apartament, o casă”, a mai spus Xonia pentru sursa citată.

Nu își neglijează cariera muzicală

Însă indiferent unde se va decide să locuiască, artista este hotărâtă să nu își neglijeze nici activitatea artistică.

„Lansez o nouă piesă în luna iunie, unde voi locui eu stabil este un detaliu, până la urmă e foarte ușor să te urci în avion, vii, pleci. Aș vrea să fiu puțin mai aproape de părinții mei, pentru că nu am fost atâția ani.

Fiind acasă cu ei, în ultimele luni, m-am simțit foarte bine alături de mama și de tata și m-am bucurat foarte mult să pot să petrec niște timp cu ei. După cum vedem, lumea se schimbă, vremurile se schimbă, îmi pare rău, pe de o parte, că nu am petrecut suficient timp cu ei”, a mai a adăugat Xonia.

Xonia a participat la emisiunea Survivor România, însă a părăsit prima competiția, pe fondul unor probleme de sănătate.