Cântăreața din România care are 5 copii. Cum face față, în pandemie: ”Te storc de energie!”

Cântăreața din România care are 5 copii. Cum face față, în pandemie: ”Te storc de energie!”
Cantareata din Romania care are cinci copii

Raluca ex-Angels, este cu, adevărat o mămică eroină. Ea și soțul ei, de meserie procuror, au cinci copii, Serafim – 12 ani, Casian – 10 ani, Emilian- 6 ani, Maria – 8 ani  Anastasia – 3 ani. Cum e viața în pandemie cu cinci copii, dar și dacă își mai dorește copii, a povestit Raluca pentru Impact.ro. 

Cântăreața din România care are 5 copii

Raluca a povestit că viața în pandemie, cu cinci copii, e epuizantă, dar frumoasă.

”Timpul meu este, într-adevăr, în mare parte alocat lor…Și mă răsfăț în studio, cu toate activitățile mele muzicale, cu orele de canto, am de gând să merg în curând și la sală, pentru tonifierea corpului. Mergem destul de des în mici plimbări cu copiii la munte, la mare. În ceea ce privește munca la studio, nu e deloc ușoară, dar pe mine mă relaxează în comparație cu greul de a crește cinci copii. În schimb, tot maternitatea mă împlinește mai mult…e….cum să spun…epuizant de frumos…ei te storc de energie…ei te încarcă la loc…

Acum, cu orele online, e o situație cu care nu eram învățată…dar reușim să ne descurcam deși, de multe ori terminăm temele noaptea târziu. Fiecare își face orele în camera lui, doar Anastasia, cea mică, îi așteaptă în fiecare zi nerăbdătoare să termine pentru a se juca apoi cu ei. Prin joacă, ei se reconectează repede la viață. Mai dureros mi se pare pentru cei care nu au frați pentru că timpul prea mult în fata ecranelor vă avea repercusiuni asupra minții și comportamentului lor în timp. Dar părinții trebuie să găsească mijloacele potrivite de a îi distrage, de a petrece timp mai mult cu ei, pentru socializare și dezvoltarea afecțiunii, emoțiilor, să nu devina mici roboței”, a declarat Raluca ex Angels.

Își ai dorește un copil

Dacă își mai dorește un copil, ei bine, da, și l-ar mai dori și pe al șaselea.

”Da…de multe ori îi spun soțului că parcă aș mai vrea un copil. Pe al șaselea. De fiecare dată când ultimul copil a împlinit 2 ani și un pic, am început să îmi doresc din nou un alt copil. Sunt, cred, dependentă de copii. I-am și alăptat până aproape de doi ani pe fiecare și practic am fost mereu într-o legătură și fizică, nu doar emoțională, cu ei, ani întregi. Mi-a intrat în toată ființa mea maternitatea. Deocamdată nu sunt însărcinată pentru că încă ne simțim tare obosiți pentru al șaselea copil (e o munca fantastică cu toți 5) dar cine știe, nu zicem nu…”, a declarat Raluca ex-Angels.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI