Televiziunea care dispare din România. În plină pandemie, nu poate determina oamenii să se uite la ea

Televiziunea care dispare din România. În plină pandemie, nu poate determina oamenii să se uite la ea
Ce televiziune dispare din Romania

Din prina lună a noului an, televiziunea de filme Paramount Channel se închide. Acest anunț a fost publicat sub formă de promo, ce rulează pe post și pe YouTube.

Televiziunea care dispare din România

„Este finalul unei călătorii. Paramount Channel se va închide în ianuarie. Dar filmele voastre preferate vor găsi o nouă casă, la Comedy Central”, notează reprezentanții postului. De asemenea, în promo mai apar și niște filme precum „Transformers 3”, „Fantomea mea iubită” sau „Misiune: Imposibilă”. Acest canal de televiziune difuza producții care au fost produse de Paramount, dar și filme de la studiourile de la Hollywood.

De menționat este că Paramount Channel s-a lansat în România în urmă cu șase ani, introdus de Digi Satelit. Apoi, canalul s-a extins și la alți cabliști, astfel că putea fi vizionat și în rețelele Telekom, Vodafone și Orange.

Paramount Channel este deținută de compania Viacom Internațional Media Networks, o divizie a Viacom Inc., ce operează la nivel internațional și televiziunile MTV, Nickelodeon VH1 şi Comedy Central Extra.

La nivel internațional, televiziunea Paramount Channel a fost lansată în anul 2012, în Spania. Anul viitor s-a lansat în Franța, iar în prima parte a lui 2020, televiziunea a emis și în Rusia și Ungaria.

TeenNick va înlocui Paramount Channel România

TeenNick, post de televiziune dedicat adolescenţilor, va fi lansat pe 12 ianuarie 2021, a anunţat ViacomCBS Networks Europa Centrală şi de Est, care va înlocui astfel, treptat, Paramount Channel România.

La începutul anului 2021 Viacom CBS, un operator important de programe pentru copii, va lansa în România un brand nou de televiziune pentru adolescenți. Astfel că TeenNick va fi disponibil pentru clienţii marilor operatori de televiziune din 12 ianuarie 2021. Printre programele difuzate se numără și seriale populare de comedie, precum „iCarly”, „The Thundermans”, „Noobees”, „I am Frankie”, „School of Rock” şi „Victorious”.

TeenNick este un post de televiziune care se concentrează pe seriale de acţiune, comedie şi dramă pentru adolescenţi, produse de Nickelodeon. Astfel că în procesul de reajustare a  portofoliului, ViacomCBS transformă Paramount Channel România în TeenNick şi pune această nouă televiziune la dispoziţia distribuitorilor. Așadar, introducerea TeenNick pe piaţă va însemna înlocuirea treptată a Paramount Channel.

Din 31 ianuarie 2021, producții de comedie și de divertisment vor fi difuzate începând cu data de 31 ianuarie 2021, în fiecare duminică, de la ora 15:00, pe Comedy Central și Comedy Central HD.

„Observăm o tendinţă de creştere constantă a popularităţii televiziunilor noastre pentru copii. De aceea, suntem foarte încântaţi să adăugăm TeenNick în familia de branduri Nick, care se numără deja printre cele mai vizionate portofolii de programe pentru copii din România”, a spus Gábor Harsányi, vicepreşedinte şi director general al ViacomCBS Networks Europa Centrală şi de Est.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI