03 oct. 2023 | 08:25

Cântăreață de muzică populară din România, în moarte clinică. „Am văzut o altă dimensiune”

Monden
Cântăreață de muzică populară din România, în moarte clinică.
Denisia Paliță a fost în moarte clinică, în urmă cu două decenii jumătate. Cântăreața a declarat că a văzut o altă dimensiune.

În fiecare an, pe 25 mai, ne amintim cum o cunoscută cântăreață de muzică populară a trecut prin chin, însă a reușit să supraviețuiască. În timp ce era în moarte clinică, a avut parte de o experiență paranormală. Artista a declarat că a văzut o altă dimensiune. A fost cât pe ce să intre în ea, dar s-a trezit.

Unde și când s-a produs accidentul rutier

Pe 25 mai 2023 s-au împlinit 25 de ani de la groaznicul accident rutier prin care a trecut cântăreața de muzică populară Denisia Paliță. La vremea respectivă, artista mergea la școala postliceală din Târgu Jiu. Era în ultimul an de cursuri și, când avea timp liber, mergea să cânte unde și cu cine putea.

Așa se face că Denisia Paliță a mers la o nuntă din comuna Berbești, județul Vâlcea, pentru a cânta alături de colegii săi și șeful de formație. Nimeni nu se gândea atunci că pe artiști îi păștea un eveniment cumplit, un accident rutier ce avea să lase în urmă consecințe serioase.

„L-am auzit spunând: Muriiiim!”

Șeful de formație conducea un Mercedes vechi, clasic. În dreapta șoferului se afla Denisia Paliță. După ceva timp de condus, în fața lor, într-o comună, s-a ivit un camion cu pietriș, care a semnalizat stânga pentru a intra pe un teren. Doar că, în loc ca șoferul mașinii să încetinească, a accelerat.

„L-am auzit spunând: Muriiiim! În momentul ăla, am simțit impactul nimicitor”, a declarat Denisia Paliță, explicând că pasagerul din spatele mașinii a venit în față, peste scaun, iar ea a fost proiectată în parbriz.

Denisia Paliță a fost în moarte clinică

Cântăreața de muzică populară s-a confruntat cu multe consecințe serioase în urma accidentului rutier. Medicii au identificat bucăți de ochelari de soare și cioburi în pleoapa dreapta. Din fericire, acestea nu i-au intrat în ochi și nu i-au afectat vederea.

Artista își aduce aminte că nu a simțit nicio durere, însă a auzit țipetele oamenilor din jurul ei. Nu putea vorbi, însă conștientiza momentele în care locuitorii comunei încercau să ajute victimele. Tot ei au fost cei care au scos-o pe Denisia Paliță dintre fiarele contorsionate.

Echipele medicale care s-au deplasat la locul accidentului au fost convinse că Denisia Paliță era moartă. Cântăreața de muzică populară a fost transportată de urgență la cea mai apropiată instituție medicală, unde medicii i-au cusut buza cu așa-zisa ață de sac și i-au pus tub de oxigen.

Cântăreața de muzică populară Denisia Paliță

Cine a vizitat-o pe artistă în spital

În spital, Denisia Paliță a fost vizitată de Petrică Mîțu Stoian, care a decedat în anul 2021. Mai târziu, a ajuns la aceeași instituție medicală și mama cântăreței de muzică populară, care a venit cu lumânări aprinse, doctorul informând-o că fiica ei se afla în comă profundă, iar șansele de supraviețuire sunt mici.

De la ora 13:30 până seara, Denisia Paliță s-a aflat în moartea clinică, potrivit spuselor sale. Pe durata acestui eveniment, cântăreața de muzică populară a experimentat un fenomen paranormal. Artista susține că a văzut o altă dimensiune, în care nu a intrat însă, fiindcă s-a trezit din comă.

Ce a văzut cântăreața când era în comă

„Am ajuns pe o vale, pe o câmpie superbă, unde auzeam cântec de păsări. Natură superbă, verde peste tot. Parcă mai erau și flori. Mergeam așa de liniștită, mă simțeam bine. În fața mea am văzut o arcadă, ca la evenimente. O aură puternică. Un semicerc imens de lumină. Mă chema acolo. Acolo îmi trăgea pașii, încerca să mă absoarbă.

Am văzut și un podeț, ca la țară, acoperit cu beton, cu pământ, acele burlane, din țeavă groasă. Mă apropiam să trec podețul, lumina mă capta. Nu am ajuns să fac pasul. M-am oprit în fața arcadei”, a mărturisit Denisia Paliță, pentru Cancan.ro.

Citește și: Celebra cântăreaţă de muzică populară acuzată de sora sa că ar fi făcut lucruri interzise pentru bani. Cele două nu îşi mai vorbesc

Cântăreața de muzică populară a precizat pentru sursa citată că a simțit o căldura puternică, provenind de la lumina naturală. A fost atât de intensă încât, în timp ce era conectată la oxigen, a sărit în pat direct în fund. Astfel, s-a trezit din starea de moarte clinică.

Digisport.ro
Scene "incredibile": ce i-a făcut Dorinel Munteanu unui tânăr de 20 de ani, sub ochii întregului stadion
Stirile PROTV
Ce au găsit cercetătorii sub „ghețarul Apocalipsei”. Indică un potențial dezastru pentru întreaga planetă
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Cinci zodii care vor avea probleme de sănătate în următoarea perioadă. Trebuie să fie foarte atente
Spynews.ro
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Cum este raiul în realitate: relatarea unui reputat neurochirurg care a intrat în comă. „A fost dovada incontestabilă a realității experienței mele”
BZI.ro
Irina Columbeanu este o domnișoară elegantă! Cum arată dormitorul ei din vila în care locuiește
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Laura Cosoi arată TOP la 42 de ani: decoleteu adânc, rochie mulată și transparentă și asta nu e tot. Are patru copii, dar i-a lăsat mască pe mulți cu silueta ei
Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Medana, replică tranșantă pentru Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea! Ce spune artistul: „Suportă cu greu, săraca”
Click.ro
„UE și-a pierdut mințile. Este un gest sinucigaș”. Moscova despre ajutorul european acordat Ucrainei
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Românii au aruncat cu ouă și roșii în Ceaușescu. Dictatorul a ordonat uciderea lor
EVZ.ro
Lambada se externează după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Cine îi este alături în aceste momente / PAPARAZZI
Spynews
Șoferii scapă de amenzi și puncte de penalizare. Pentru ce abateri nu mai sunt sancționați
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
A ÎNCEPUT a DOUA RECALCULARE! MARIUS BUDĂI anunță ce ADEVERINȚE TREBUIE ADUSE
Mediaflux
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro