01 nov. 2022 | 14:43

Cântăreaţa de muzică populară care a ajuns în scaun cu rotile. Viaţa nu i-a fost uşoară: „A pierdut controlul maşinii”

Monden
Cântăreaţa de muzică populară care a ajuns în scaun cu rotile. Viaţa nu i-a fost uşoară: „A pierdut controlul maşinii”
Drama unei cântărețe de muzică populară: a rămas în scaun cu rotile.

O interpretă de muzică populară a ajuns în scaun cu rotile. Aceasta a trecut prin momente teribile, timp în care doar familia i-a mai fost alături. Solista a venit cu dezvăluiri despre clipa care i-a schimbat total viața. Un accident a lăsat-o pe artistă paralizată. ,,A pierdut controlul mașinii”, a subliniat vedeta. Despre cine este vorba și ce amănunte șocante a oferit fanilor despre clipele de groază?

Drama unei cântărețe de muzică populară: solista a ajuns în scaun cu rotile

O cântăreață de muzică populară a trecut prin momente teribile. Artista a fost victima unui accident în urmă cu 9 ani, moment din care a rămas paralizată de la gât în jos. Solista nu se poate deplasa decât cu ajutorul unui scaun cu rotile, dar cu toate astea a învățat să trăiască cu această povară și să zâmbească din nou.

Mai exact, este vorba despre Anamaria German, un model pentru mulți oameni. Tânăra a fost la un pas de moarte la doar 22 de ani, după ce abia cunoscuse succesul în muzică. Acesta mărturisește că nu a uitat momentul înfiorător care i-a schimbat total viața.

Tragedia s-a petrecut după ce șoferul mașinii în care se afla a pierdut controlul volanului. Femeia a povestit că în acea seară venea de la un eveniment. Mai exact, conducătorul vehiculului a pierdut controlul mașinii pe carosabilul ud, ulterior automobilul s-a izbit de trei ori, rămânând într-un stâlp.

,,Despre accidentul din seara respectivă, îmi amintesc mai bine decât șoferul. Veneam de la eveniment, stăteam în partea din spate. El a pierdut controlul mașinii pe carosabilul ud, pentru că plouase toată noaptea. Ne-am izbit de trei ori, ultima oară, de fapt, am rămas într-un stâlp”, a spus Anamaria German pentru „Acces Direct” de la Antena Stars. 

Cum se simte acum?

Chinul abia începea atunci pentru tânără. Aceasta a fost preluată de salvatori, medicii i-au ras părul, au cusut-o pe viu și au supus-o unei intervenții chirurgicale care a durat aproximativ 12 ore, conform spuselor ei. Cu toate astea, Anamaria nu a vrut să se plângă de condiția sa toată viața, așa că a învățat din nou să trăiască.

Deși se află permanent în scaun cu rotile, blondina are activități multe și se bucură de afacerea sa cu produse de lavandă. Micul business este înființat pe o bucată de pământ deținută de familia sa. Mai mult decât atât, solista a apărut pe scena de la ,,X Factor”, dar a acceptat în urmă cu ceva timp și provocarea de la ,,Chefi la cuțite”. 

Parteneri
TJ Miles i-a dat lovitura de grație lui Zanni! Ce a declarat fostul Faimos de la Survivor despre coechipierul său: ”Sclavii mereu vor mușca…”
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare
Digi24
Un român căutat de poliție a stat ascuns în Italia până când soția l-a dat de gol fără să vrea
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Încă trei zile libere pentru bugetari, după minivacanța de 1 Mai și Paști
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
S-A DAT ORDIN în toată Uniunea Europeană. Acest lucru va fi INTERZIS definitiv
Capital.ro
Horoscop 6-12 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Gemenii au numai reuşite, Scorpionii au parte de un nou început
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
⁠Tradiții și superstiții în Noaptea de Înviere. De ce nu este bine să atingem sarea
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro