Drama trăită de Valentina Ioniță de la Chefi la cuțite. Câtă durere!

Drama trăită de Valentina Ioniță de la Chefi la cuțite. Câtă durere!
Drama traita de Valentina Ionita de la Chefi la cutite

Se spune că, de obicei, în spatele celor mai largi și sincere zâmbete se află o durere de nedescris. Valentina Ioniță a trăit drama vieții sale cu doar 40 de zile în urmă. Ce a pățit concurenta de la Chefi la Cuțite. Ai curaj să nu plângi? Câtă durere!

Drama trăită de Valentina Ioniță de la Chefi la cuțite

Este puternică, hotărâtă, iar în cadrul emisiunii Chefi la Cuțite a demonstrat că este o adevărată luptătoare. Valentina Ioniță a trecut prin cel mai dificil moment al vieții sale. Acum 40 de zile, fosta concurentă al celui mai urmărit cooking show din România și-a pierdut tatăl.

Părintele Valentinei a murit după o lungă luptă cu o boală incurabilă. Cea supranumită Lebăduța de la Chefi la Cuțite trece printr-o durere de nedescris de când tatăl ei a încetat din viață.

Deși nu a vorbit, până acum, public despre nefericitul eveniment, Valentina Ioniță și-a adunat puterile și a mărturisit că părintele său a trecut la cele veșnice în urmă cu o lună și jumătate. Bărbatul suferea de cancer, iar moartea lui a lăsat un gol imens în sufletul Valentinei, cea care a avut dintotdeauna o relație incredibilă cu familia ei.

„Eu m-am rugat pentru treaba asta, m-am rugat să i se curme suferința, sunt oameni care trăiesc această suferință ani de zile și au o calitate a vieții destul de rea. Degradarea la el s-a produs în ultima lună, ceea ce a fost îmbucurător. Moartea pentru mine este ca o binecuvântare, el s-a dus într-o lume mai bună pentru că suferea foarte mult”, a povestit Valentina Ioniță în exclusivitate la Antena Stars.

Valentina Ioniță a învățat meserie de la tatăl ei bucătar

Blondina s-a bucurat de sprijinul și ajutorul colegilor ei de la Chefi la Cuțite în această perioadă dificilă din viața ei. Valentina a avut parte de susținere, la înmormântarea tatălui ei, din partea lui Keed și a Andrei Mihail.

Deși nu au fost în aceeași echipă la Chefi la Cuțite, Keed fiind protejatul lui chef Florin Dumitrescu, cântărețul nu a ținut cont de acest lucru, dovadă că prieteniile sincere se pot forma și între „rivalii” din cadrul emisiunilor TV.

Nu mulți sunt cei care știu că tatăl Valentinei Ioniță era de profesie bucătar, el fiind persoana care a învățat-o pe fosta concurentă din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu secretele bucătăriei. Dispariția lui a le-a afectat cumplit pe concurentă și sora ei, care a ajuns în România doar cât să-și ia rămas bun de la părintele lor, înainte ca acesta să-și dea duhul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI