14 sept. 2021 | 09:49

Cântăreața celebră care a fost violată de mai mulți bărbați. A recunoscut chiar ea, se întâmpla când era minoră

Monden
Cântăreața celebră care a fost violată de mai mulți bărbați. A recunoscut chiar ea, se întâmpla când era minoră
Cantareata celebra care a fost violata de mai multi barbati. A recunoscut chiar ea, se intampla cand era minora

O cântăreață celebră a dezvăluit că a fost violată de mai mulți bărbați. Secretul a fost bine păstrat 30 de ani, însă acum vedeta s-a hotărât să rupă tăcerea. Detaliile sunt dureroase.

O artistă foarte cunoscută a fost victima unui viol

O celebră solistă de la Hollywood a recunoscut că a fost victima unui viol în urmă cu trei decenii. Cântăreața a dezvăluit că a făcut terapie mulți ani, pentru a putea trece peste trecutul ei.

Este vorba de Alanis Morissette, compozitoare și cântăreață, deținătoarea a 12 Premii Juno și 7 Premii Grammy. Aceasta a vorbit în noul documentar, Jagged, despre un subiect personal dureros, pe care l-a ţinut ascuns până acum. Vedeta susţine că a fost victima unui viol când era minoră.

Solista Alanis Morissette a fost abuzată de mai mulţi bărbaţi adulţi când avea doar 15 ani. Experiența traumatizantă a avut loc în Canada, unde vârsta consimţământului a crescut de la 14 la 16 ani.

A avut nevoie de terapie

Cântăreaţa a acceptat cu greu că a fost abuzată. A avut nevoie de terapie, pentru a se putea vindeca.

„Mi-au trebuit ani de terapie să recunosc chiar că a existat un fel de victimizare din partea mea. Acum îmi spun: Da, sunt toţi pedofili. A fost viol în toată regula”, a precizat artista.

De-a lungul timpului, Morissette a vorbit deschis despre abuzurile sexuale din industria muzicală. Într-un interviu acordat publicaţiei The Sunday Times, cântăreața americană a susţinut că majoritatea femeilor din industrie s-au confruntat, la un moment dat, în cariera lor, cu hărţuirea, agresiunea sau violul.

„Este omniprezent – mai mult în muzică, decât în ​​film”. Ea a adăugat, totuşi, că femeile care vor să vorbească „se confruntă cu ameninţarea că îşi vor pierde slujba, reputaţia sau că nu vor fi crezute”, a declarat Alanis Morissette.

Alanis Morissette a păstrat secretul timp de 30 de ani

Vedeta a tăcut vreme de 30 de ani, din cauză că a fost amenințată și pentru că voia „să-şi protejeze părinţii, fraţii, viitorii parteneri”.

„Ştii că mulţi oameni spun„ de ce a aşteptat acea femeie 30 de ani?. Nu aşteaptă 30 de ani, poate că au fost ameninţate sau familia lor a fost ameninţată. Femeile nu aşteaptă. Cultura noastră nu ascultă”, a adăugat vedeta.

Documentarul în care a făcut Alanis Morissette mărturisile șocante are un nume inspirat de popularul album din 1995 – „Jagged Little Pill”. Acesta este regizat de celebra Alison Klayman şi urmează să debuteze la Festivalul Internaţional de Film din Toronto, pe 14 septembrie. În schimb, cântăreaţa va lipsi de la premiera filmului, din cauză că este nemulţumită de anumite aspecte ale produsului finit.

„Bineînţeles că mi-aş dori ca Alanis să fie acolo. A fost un privilegiu să fac acest film şi sunt foarte mândră de el. Sperăm că vor exista şi alte oportunităţi în viitor pentru ca ea să vină la eveniment.”, a comentat regizorul despre absenţa vedetei.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Vreme extremă în România. ANM a emis alertă
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Ungaria, AJUTOR NESPERAT pentru România. Au dat vestea uriașă chiar astăzi, 23 APRILIE: Avem un plan
Capital.ro
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat! Simona Bucura-Oprescu explică
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Armata OBLIGATORIE în România? ANUNȚUL lui Iohannis! AVERTISMENT cutremurător privind RĂZBOIUL în Europa
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro