Cântăreața care s-a săturat de familie și faimă: “Sunt un bancomat cu perucă”. Ce îi fac apropiații, zilnic

Cântăreața care s-a săturat de familie și faimă: “Sunt un bancomat cu perucă”. Ce îi fac apropiații, zilnic
Cântăreața care s-a săturat de familie și faimă. Pprin ce trece zilnic? 

O cântăreață nu și-a mai putut ține în frâu frustrarile și a răbufnit. Aceasta s-a săturat să întrețină familia și să fie „bancomat cu perucă”. Despre cine este vorba și ce îi fac de ani de zile cei dragi?

Cântăreața care s-a săturat de familie și faimă. Prin ce trece zilnic?

O cunoscută cântăreață s-a săturat de lăcomia familiei și a explodat în fața tuturor. Aceasta s-a plâns de faptul că cei dragi profită de pe urma notorietății și a averii sale. Este vorba despre Mariah Carey, care i-a dezvăluit lui Oprah Winfrey că atitudinea familiei nu este deloc una pe placul său. Artista a mărturisit că familia ei o percepe drept „un bancomat cu perucă”.

Subliniem că averea artistei este de 520 de milioane de dolari, dar în ultimii ani frații săi au spus public faptul că nu-i susține finanaciar. Situația este gravă în cazul cântăreței, observă fanii, care o compătimesc în urma declarațiilor șocante făcute. Una dintre cele mai renumite soliste din lume a povestit cum la doar 12 ani sora sa a drogat-o cu Valium și a încercat să o vândă unui pește care ar fi urmat să o scoată la produs. De asemenea, mama și fratele vedetei au profitat pe cât de mult au putut de notorietatea și sumele fabuloase câștigate de ea din concerte și evenimente.

Mariah Carey, trădată și folosită de propria familie
Mariah Carey, trădată și folosită de propria familie

„Mama a profitat cât a putut de pe urma mea”

Reacția lui Mariah a venit ca urmare a întrebării din partea jurnalistei despre părerea sa despre biografiile care o au în prim-plan scrise de frații ei, pentru care cei doi au primit mulți bani din partea editurilor. Șatena se simte trădată, iar durerea este și mai mare cu cât totul se petrece din partea celor mai dragi și apropiați oameni din viața sa.

”Când aveam 12 ani, sora mea Allison m-a drogat cu Valium, mi-a dat un vârf de unghie de cocaină și a încercat să mă vândă peștelui ei care urma să mă scoată la produs. Mama a profitat cât a putut de pe urma mea după ce am început să câștig bani din muzică și fratele meu Morgan a văzut în mine o vacă de muls care trebuia să îl întrețină în puf”
Mariah Carey