Candidează Florin Călinescu la președinție? Ce răspuns a dat și ce legi anunță fosta vedetă PRO TV

Candidează Florin Călinescu la președinție? Ce răspuns a dat și ce legi anunță fosta vedetă PRO TV
Florin Călinescu, candidat la președinție?

Nimeni nu s-a așteptat la asta! Florin Călinescu și-a făcut intrarea în politică! Cei de la Partidul Social Democrat sunt de-a dreptul șocați de noua veste.

Florin Călinescu intră în politică

Florin Călinescu s-a decis! Controversatul jurat de la Românii au Talent intră în politică. Acesta deține acum titlul de președinte al Partidului Verde, formațiune care a avut doi deputați la alegerile din 2012 pe listele USL. Călinescu a dorit să ofere mai multe detalii despre Partidul Verde, anume că nu are nicio legătură cu partidele formate înainte de al Doilea Război Mondial. De asemenea, a mai suliniat că trecutul partidului nu are legătură cu alt partid sau o asociere de partide din legislaturile precendente.

Florin Călinescu intră în politică
Florin Călinescu intră în politică

În acest context, Partidul Verde este în grupul Verzilor din Parlamentul European, cu reprezentarea solidă în țări ca Germania, Belgia, Olanda, Austria, Suedia, Finlanda și Norvegia. „Să folosim acest mijloc de comunicare ca o garanție a seriozității și a autenticității mesajului pe care voi încerca să-l transmit de azi înainte”, a afirmat Florin Călinescu, referindu-se la pagina sa de Facebook.

Publicată de Florin Călinescu pe Luni, 22 iulie 2019

„Nu intru în acest partid cu gândul de a candida în acest moment”

Juratul de la Românii au Talent a susținut că partidul nu înseamnă doar natură și prezervarea sa, iar că pe acesta îl interesează în mod special ce se întâmplă cu natura și cu tot ce se poate întâmpla cu sănătatea ei.

„Fac acest pas pentru că nu am încredere şi aţi auzit, cel puţin în preajma europarlamentarelor și unii dintre dumneavoastră m-ați și bălăcărit. De la PSD până la PNL, de la USR până la PLUS, de la PMP și cred că şi ungurii s-au foit la un moment dat pe lângă mine, au generat diverse zvonuri legat de asocierea mea politic cu dumnealor.”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI