Cristina Cioran, noi detalii despre starea fiicei sale. Când o va putea lua acasă

Cristina Cioran, noi detalii despre starea fiicei sale. Când o va putea lua acasă
Când o va lua acasă Cristina Cioran pe fiica sa?

Cristina Cioran vine cu noi detalii despre starea de sănătate a fiicei sale. Actrița a mărturisit când o va puta lua acasă pe micuța Ema. Ce i-au spus medicii proaspetei mămici?

Când o va lua acasă Cristina Cioran pe fiica sa?

Cristina Cioran a avut parte de cele mai grele momente pe data de 17 iulie. Aceasta a născut prematur și acum așteaptă verdictul medicilor în privința stării micuței sale. Vedeta în vârstă de 44 de ani a transmis fanilor o fotografie alături de iubitul ei chiar în ziua în care se aniversa.

Blondina a mulțumit tuturor pentru urările primite pe data de 25 august, ulterior le-a oferit și câteva detalii despre starea de sănătate a Emei pe care o așteaptă cu mare nerăbdare acasă, în sânul familiei.

Cristina a mărturisit că ea și iubitul ei sunt foarte optimiști în privința stării de sănătate a fetiței care a demonstrat că este foare puternică și luptă zi de zi pentru a se face bine. Ea se află încă la incubator.

„44, happy mom, happy wife! Va mulțumesc din suflet pentru mesaje, gânduri și încurajări! A fost o zi de naștere și renaștere! Am încercat să răspund tuturor și sper să nu va supărați pe mine dacă nu am reușit să răspund tuturor. Suntem optimiști și convinși că Ema va fi bine!

Deocamdată încă este la incubator; va mai stă acolo până crește suficient că să poată fi luată acasă! M-au ajutat și mă ajută mult mesajele și încurajările voastre! Va mulțumesc mult pentru urări și abia aștept să va dau vești!”
Cristina Cioran (Sursa: instagram.com)

„As vrea sa impartasesc cu voi cateva ganduri”

Celebra actriță a trecut prin clipe cumplite imediat după ce a adus-o pe lume pe micuța ei cu două luni mai devreme de termen. Blondina le-a mărturisit fanilor pas cu pas care au fost trăirile care au încercat-o și cum speră să treacă de această perioadă cruntă care ar fi trebuit să fie cea mai fericită din viața sa.

„As vrea sa impartasesc cu voi cateva ganduri despre tot ce s a intamplat in perioada asta. In primul rand vreau sa va multumesc pentru sutele de mesaje primite, mesaje de incurajare pentru noi, mesaje cu povesti similare.

Nu mi am imaginat ca suntem atat de multi si multe, cele care trecem prin astfel de momente si vreau sa va spun ca ma ajuta enorm sa merg mai departe si sa prind curaj. Ema e puternica, are o strangere de mana ca tati, zambet ca mami, curaj si ambitie”
Cristina Cioran

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI