Când va fi externat Mario Iorgulescu. Ultima decizie a medicilor, la 3 luni după accident

Când va fi externat Mario Iorgulescu. Ultima decizie a medicilor, la 3 luni după accident
Când va fi externat Mario Iorgulescu?

Mario Iorgulescu este cercetat pentru ucidere din culpă, după ce a provocat un accident rutier vilent în urma căruia un tânăr și-a pierdut viața. Când va fi externat fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal?

Când va fi externat Mario Iorgulescu?

Mario Iorgulescu este cercetat pentru ucidere din culpă, după ce pe data de 8 septembrie a produs un accident extrem de violent. Totul s-a petrecut pe Șoseaua Chitilei, dinspre Centura Capitalei către Pod Constanța. Mario Iorgulescu a fost rănit grav în incident, iar șoferul celeilalte mașini, Dani Vicol, a murit la fața locului din cauza impactului puternic.

La 3 luni după tragicul eveniment, după ce Mario s-a recuperat două săptămâni la un spital din București și restul timpului la o clinică de lux din Milano, medicii au luat decizia. Amintim că șeful președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal se afla sub influența alcoolului și sub influența unor substanțe interzise în timpul impactului. Conform verdictului medicilor, concentrația de alcool pur în sânge a fost de 1.96 g/l la prima analiză, iar 1.76 de g/l alcool în cea de-a doua prelevare, conform impact.ro.

Când va fi externat Mario Iorgulescu? Medicii au dat verdictul
Când va fi externat Mario Iorgulescu? Medicii au dat verdictul Cum se simte fiul președintelui LPF?

Verdictul medicilor

”El a făcut progrese considerabile. Se mișcă prin salon, ajutat de cadrele medicale, dar și de persoane din familie, care îi sunt mereu aproape. Mario a început să se și hrănească pe cale normală și se speră ca situația lui să evolueze pe zi ce trece.Mario Iorgulescu rămâne internat la spital! Este adevărat, starea lui este bună, s-a întremat și poate merge chiar la plimbare prin curtea clinicii. Cu toate acestea, doctorii care îl tratează au decis ca el să nu fie externat încă, mai mult, în perioada următoare, nu se pune problema ca pacientul să fie dat încă acasă”
Surse din anturajul familiei (Sursa:  wowbiz.ro,)