Familia lui Dani Vicol, dezvăluiri incredibile despre Mario Iorgulescu. Ce le-ar fi făcut asistentelor în spital

Familia lui Dani Vicol, dezvăluiri incredibile despre Mario Iorgulescu. Ce le-ar fi făcut asistentelor în spital
Familia lui Dani Vicol, dezvăluiri șocante. Ce le-ar fi făcut Mario Iorgulescu asistentelor?

Familia lui Dani Vicol, băiatul care și-a pierdut viața în accidentul produs de către fiul președintelui LPF, aduce dezvăluri șocante în prim-plan. Ce le-ar fi făcut Mario Iorgulescu asistentelor în spital?

Familia lui Vicol, dezvăluiri șocante. Ce le-ar fi făcut Iorgulescu Jr. asistentelor?

Unchiul lui Dani Vicol a susținut faptul că a stat de vorbă cu o asistentă medicală de la Spitalul Elias, care i-a povestit lucruri șocante despre comportamentul lui Mario Iorgulescu. Amintim că fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal a fost adus de urgență, după accident, la Spitalul Elias din București, unde a fost îngrijit preț de 2 săptămâni.

După perioada aferentă, părinții tânărului de 24 de ani au decis să fie transportat la o clinică de lux din Italia, pentru a putea primi un tratament mai bun decât în țară, fiind în vizorul unor medici renumiți. Conform spuselor bărbatului, Mario a fost păzit în permanență la spitalul din Capitală de o firmă angajată la care nimeni nu avea acces, din cauza stării extrem de grave în care a ajuns după accidentul produs de acesta.

Familia lui Dani Vicol, dezvăluiri șocante. Ce le-ar fi făcut Mario Iorgulescu asistentelor de la Spitalul Elias?
Familia lui Dani Vicol, dezvăluiri șocante. Ce le-ar fi făcut Mario Iorgulescu asistentelor de la Spitalul Elias?

„Știm ce manevre se încearcă”

„După ce Mario a fost ascuns în Italia, întâmplător, după un accident în trafic, am cunoscut o doamnă care este asistentă la spitalul Elias. Nu ştia cine sunt. Mi-a spus că face şcoala de şoferi, dar îi este teamă să conducă în Bucureşti mai ales după accidentul provocat de Mario. Se gândea că ea putea fi victima lui Mario. Ştiţi ce mi-a spus? Că înainte ca Mario să fie scos din ţară, el era deja scos de la aparate, şi că asistentele nu se mai înţelegeau cu el! Mario e scos de mult timp de la aparate, asta ştim sigur, şi ne revoltă informaţiile care apar, că abia în Italia s-ar fi întâmplat asta. De când a fost dus în Italia, am devenit pesimist, ştim ce manevre se încearcă. Era violent, agresiv, din cauza faptului că intrase în sevraj din lipsa drogurilor”
Unchiul lui Dani Vicol