Viața dramatică a lui Macaulay Culkin. Ce s-a întâmplat cu el după filmul ‘Singur acasă’

Viața dramatică a lui Macaulay Culkin. Ce s-a întâmplat cu el după filmul ‘Singur acasă’
Viața dramatică a starului din ”Singur acasă”, Macaulay Culkin: de la faimă la droguri

Macaulay Culkin, de la star la dependent de droguri după divorțul părinților. Decizia vedetei din ”Home alone” (”Singur acasă”) de a se separa de părinți și de a-și proteja averea la vârsta de 15 ani a declanșat o uriașă furtună mediatică.

Decăderea unui star. Macaulay Culkin ”s-a stins” după ”Singur acasă”

Macaulay Culkin deține mantia unuia dintre cei mai de succes actori-copii din toate timpurile, dar este, de asemenea, renumit pentru că a avut una dintre cele mai dure decăderi din showbiz. Din cauza abuzului de droguri, a sfidării legii și a unui arest, Macaulay, care a împlinit 40 de ani în august, a trecut prin momente dificile după ce a crescut ”îmbrăcat” în faimă. În ciuda faptului că a dat pe spate Hollywoodul, apariția eului angelic în fiecare sufragerie în perioada Crăciunul a făcut ca regresul său să pară și mai întunecat.

În anul 2004, numele său a fost pronunțat de mulți după ce a fost acuzat de deținere de marijuana și a unei substanțe procurate fără prescripție medicală, după ce mașina i-a fost percheziționată de ofițerii de poliție din Oklahoma. Apoi, pe măsură ce zvonurile continuau să se împrăștie în legătură cu obiceiurile sale nocive, Macaulay părea că se degradează pe zi ce trece. Imaginea cu el din 2012 în timp ce strângea o băutură energizantă în mână este și acum în amintirea tuturor.

„Nu, nu băgam șase grame de heroină pe lună”, a insistat mai târziu actorul, într-un interviu pentru The Guardian.

Vorbind despre consumul de droguri recreative într-un interviu rar din acest an, Macaulay i-a spus intervievatorului: „Îi iubesc. Sunt ca niște vechi prieteni. Dar uneori îți depășești prietenii”.

Și-a îndepărtat părinții

Înainte ca necazurile să-i cuprindă viața, actorul a decis să se separe de părinții săi. La vârsta de 15 ani, a făcut un pas exploziv pentru a se emancipa în mod formal, fiind decis ca mama și tatăl său să nu-i mai fie tutori legali. Despre acest fapt s-a scris că adolescentul ar fi vrut să-și păstreze averea de 13 milioane de lire pe care o acumulase numai pentru el și să-i oprească pe părinți să-i controleze viitorul.

În anii 90, actorul a devenit faimos ca adorabilul băiat cu ochi mari și deschiși și păr blond din filme de familie de succes, precum ”Uncle Buck”, ”My Girl”, ”Richie Rich” și, bineînțeles, franciza ”Home Alone”. Când Macaulay a reușit marele moment, tatăl său, Kit, a renunțat la locul lui de muncă pentru a supraveghea cariera de film a băiatului, împreună cu soția Pastricia.

Cu un Macaulay care strângea până la 6 milioane de lire sterline pe film, se spune că părinții Kit și Patricia i-ar fi luat 15% din cecurile salariale ale fiului lor, notează mirror.co.uk. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI