Pro TV a pierdut ‘Singur acasă’. Unde se vor vedea filmele de Crăciun în acest an

Pro TV a pierdut ‘Singur acasă’. Unde se vor vedea filmele de Crăciun în acest an
Pro TV a pierdut ‘Singur acasa’. Unde se vor vedea filmele de Craciun in acest an

Lovitura anului în televiziune! Celebrul film „Singur acasă” nu va mai fi difuzat de postul Pro TV. Unde se vor vedea filmele de Crăciun în acest an, răsturnare de situație pentru telespectatorii fideli ai trustului PRO.

Premieră în 20 de ani! „Singur acasă” a fost furat de la Pro TV

Filmul „Home Alone”, care face furori în fiecare an, în România, nu va mai apărea la PRO TV, de sărbătorile de iarnă. Un alt post TV va difuza întâmplările super amuzante ale micuțului Kevin, rămas singur acasă chiar de Crăciun.

Pentru prima dată în 20 de ani, cele trei serii din „Singur acasă” nu vor mai fi văzute la PRO TV, ci la un post concurent. Este vorba de Antena 1!

Nu se poate Crăciunul fără filmul „Home Alone”. Doar că, anul acesta, fanii lui Kevin îl vor putea vedea pe Antena 1, nu la PRO TV, așa cum s-au obișnuit în ultimele două decenii.

„Home alone” se mută la Antena 1

Pentru prima dată în peste 20 de ani, „Singur acasă” va fi difuzat nu de Pro TV, ci de Antena 1, potrivit Pagina de media.

Tradiţia „Home Alone” de Crăciun nu va mai fi continuată de Pro TV. Trustul din Pache Protopopescu a fost singurul care a difuzat celebrul film, în ultimii 20 de ani. În 2021, sărbătorile de iarnă cu micuțul Kevin se vor face la Antena 1.

Deși niciodată în ultimii 20 de ani, celebrul film cu Macaulay Culkin nu a fost dat de o altă staţie de televiziune, iată că surprizele pot apărea când nu te aștepți.

Oficialii celebrului post de televiziune Antena 1 au confirmat informaţia-bombă, fără a da prea multe detalii. Se știe doar că, anul acesta, „Singur Acasă – Home Alone” se va vedea pe postul Intact.

Audiențe record de Crăciun

Faimosul film american a reușit performațe de neegalat în televiziune. Chiar dacă a fost difuzat de foarte multe ori, „Singur acasă” a captat atenția telespectatorilor în fiecare an, cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Pentru PRO TV a însemnat audiențe record! Aventurile lui Kevin au scos, de fiecare dată, audienţe care au plasat Pro TV pe prima poziţie în audienţe. Spre exemplu, în 2020, a fost urmărit, la nivel naţional, de peste 2,2 milioane de români în fiecare minut. Pe locul doi s-a situat, la distanţă de 600.000 de telespectatori, Antena 1, cu „Gala Te cunosc de undeva”.

Singur Acasă (titlu original Home Alone) este un film de comedie de Crăciun, lansat în 1990. Celebrul film este scris și produs de sclipitorul John Hughes și regizat de Chris Columbus. Rolul principal l-a avut Macaulay Culkin, care l-a interpretat pe Kevin McCallister. Filmul a fost nominalizat la două premii Oscar și la două Globuri de Aur.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI