Când va fi difuzat primul episod din serialul Sacrificiul, de la Antena 1. Luna septembrie, plină de schimbări

Când va fi difuzat primul episod din serialul Sacrificiul, de la Antena 1. Luna septembrie, plină de schimbări
Serialul Sacrificiul va fi difuzat de Antena 1 din luna septembrie

Serialul Sacrificiul este noua producție prin care postul de televiziune Antena 1 vrea să dea lovitura și să doboare toate audiențele. Din distribuție fac parte actori importanți, dar și unii mai puțin cunoscuți. Primul episod va fi difuzat pe 11 septembrie, de la ora 20:00.

Serialul Sacrificiul va fi difuzat de Antena 1 din luna septembrie

„Producţia este o saga de familie cu un scenariu original 100%, bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi”, anunță reprezentanții postului de televiziune Antena 1.

Serialul Sacrificiul va fi difuzat în zilele de miercuri și joi, de la ora 20:00, începând cu data de 11 septembrie 2019. Din distribuție fac parte următorii actori: Maia Morgenstern, Adriana Trandafir, Ana Ciontea, Viginia Rogin, Marian Râlea, Claudiu Istodor, Mihai Sandu Gruia, Bogdan Stanoevici, Cristi Iacob, Denis Hanganu, Oana Cârmaciu, Ioana Blaj, Mihai Cãlin, Cristina Ciobãnaşu, Oana Zãvoranu, Vlad Gherman, Doiniţa Oancea, Ana Creţu, Daniel Nuţã, Alexandru Ion, Michaela Prosan, Cosmina Dobrotã, Andrei Barbu, Damian Draghici, Alina Florescu, Dorian Popa, Gabi Ciocan, Emi Baroc, Conrad Merincoffer, Julia Marcan și Tudor Roşu.

„Sacrificiul este un serial foarte ofertant pentru un scenarist, pentru că e o frescă a societăţii româneşti contemporane, cu adânci rădăcini din trecutul nostru de acum 55 de ani. Sunt multe poveşti care se împletesc, multe personaje care descoperă secrete şi brusc se trezesc într-o altă viaţă”, a declarat Simona Macovei, scenarista serialului.

Filmul este produs de Ruxandra Ion, scenariul fiind unul original, care se bazează pe fapte reale, unele declarate istoric, altele povestite de cunoscuți. Serialul este bazat pe poveștile a trei familii din medii diferite, iar filmările s-au făcut în mai multe locații din București și împrejurimi.

„Ne-am dorit să avem un filon puternic de comedie care să fie prezent în fiecare episod, bineînţeles asta nu înseamnă că vom ignora partea de dramă, ori poveştile de iubire, acestea fiind de fapt cele care ajung la sufletul publicului”, a declarat Radu Grigore, scenaristul serialului.

Urmăriți Playtech.ro și pe